Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Suzuki DR-Z 400, belefér az...

Suzuki DR-Z 400, belefér az A2 jogosítványba?

Figyelt kérdés

2013. máj. 8. 20:24
 1/6 anonim ***** válasza:

Hány kW, mekkora a súlya?

Tudom google, de hadd ne kelljen már keresgélni!

De ki tudod számolni magad is: A2 max. 35 kW, 0,2 Kw/kg

2013. máj. 8. 20:56
 2/6 A kérdező kommentje:
Elnézést kérek, mert primitív kérdés volt ez így. Tudom, hogy van több tipusa a DR-Znek azthiszem E, meg SM. hogy ezek mibe különböznek nem tudom. És olyan válaszban reménykedtem, hogy igen az E-s jó, az SM már nem, vagy, hogy szimplán nem.
2013. máj. 8. 22:09
 3/6 A kérdező kommentje:
De találtam 28kW-osat de a súlyát nem írták
2013. máj. 8. 22:09
 4/6 anonim ***** válasza:
Azt nem nézik, csak a 35kw-ot. Bár azt sem minden esetben...
2013. máj. 13. 10:42
 5/6 anonim válasza:

A DRZ 400 E az Enduro az SM pedig a SuperMoto. A kül egyetlen dologban nyilvánul meg, az Enduro elöl 21 es hátul 17 es kerékkel van szerelve és terep abroncsokkal, mig az SM egy igazi városi cirkáló, elől hátul 17" kerekek aszfaltra való síma abroncsokkal (nem slic, van bordázata csak nem túl mély) Ennyi a kül, sok DRZ-t árulnak mind2 szett kerékkel amiket kedvedre cserélgethetsz.

U.I. A DRZ űberkirály ;) :D

2013. máj. 13. 18:03
 6/6 anonim ***** válasza:

Hát akkor most elmondom h mi a külömbség:

E-változat már újonnan nem is helyezhető forgalomba mert versenyenduro. 10Le többlet, nincs termosztát, az összes hűtőfolyadékot keringeti, se index,se féklámpa,se visszapillantók ,de szerintem még önindító sincs.

A régebbi E változatok ezeknek az alkatrészeknek a pótlásával helyezhetők forgalomba.

Az sm vagy s változatokat tudod vezetni a2-es jogsival

2015. márc. 25. 17:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!