Ladámon megrepedt a motorblokk, szivarog belole a viz! Mit lehet vele csinalni? Meglehet hegeszteni, hogyan kell? Vagy rezelni szoktak? Nem erdemes igy vele jarni, vagy nem lesz rosszabb ha meg jarok vele egy darabig?
Ha szivárog belőle akkor ne használd! Jobban felmelegszik, és ha már felforr benne a víz csak nagyobb bajt okozhat!
Bontásba még lehet kapni blokkokat, azt érdemes cserélni inkább, mert javítani is lehet valahogy de célszerű szakemberre bízni, de a javítás is már olyan hogy sosem lesz olyan mint volt, csak egy darabig még használható lesz, aztán megint lefog főni.
Ha egyszer megrepedt akkor több esély van arra hogy máshol is megfog. Már biztos el van öregedve, ezek egy idő után kukába végzik.
gondolom kint hagytad télen sima vízzel, fagyálló helyett!
attól függ mekkora a repedés és hogy hol van. a kicsit meg meg tudod ragasztani két komponensű epokszittal,de az annyira elég pont,hogy elvidd szervizbe! ott meg lehet beforrasszák/hegesztik.
Én cserélném. Elég olcsón van hozzá blokk. Lehet hogy a javítás sem lenne olcsóbb.
Az pedig nem igaz hogy az időtől reped meg. Az enyém 35 éves és még nem repedt meg.
Az epoxit nem tudom hogy micsoda. Én csak epoxidot ismerek.
Simán javítható...ne pánikolj .ha hozzáférhető helyen van akkor bent a helyén megcsinálják ...
sok helyen heggesztenek új módszerekkel...
ha a kasztni jó állapotú,akkor javíttasd meg,mert megéri! :) igaz minden amit írtál róla,mondom ezt úgy,hogy nekem is egy Lada 21061-esem van de az meg csak 18 éves.
szerintem ott hozzáférhető helyen van, megcsinálják helyben,de addig ne használd!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!