Simsonomat simán csak vízzel mossam le?
Figyelt kérdés
Földes úton nagy sárba mentem vele és minden sáros a motortol kezdve a tank, a kormány ,karbi , szóval minden.2013. jún. 20. 16:16
1/9 anonim válasza:
Sáros mocit még mielőtt a sár megszárad, nagynyomású vízzel ajánlott átmosni, persze áramtalanítva, nem forró motorral. És utána rendesen ki kell száradjon, ne legyen benn zárlat. (Főleg Simsonnál.)
2/9 anonim válasza:
nem igazán jó neki a nagynyomású mosó, mert gyújtás könnyen beázik aztán 1 hétig be sem indul! slaggal lecsapatod, a blokkra ne menjen sok víz, főleg a gyújtásra ne, és mosószeres vízzel és szivaccsal mosd meg
4/9 anonim válasza:
Én azért jót nevettem a 3-ason :D
5/9 anonim válasza:
slaggal levereted, csak finoman hogy a kosz felázzon, aztán kanna langyos-mosószeres vízzel áttörlöd, majd vizes ronggyal ismét át törlöd, utánna egy 3. ronggyal szárazra törlöd.
6/9 anonim válasza:
# 2
Ezért írtam, hogy ki kell száradjon.:)
Amúgy, ha sima vízzel leslaggozod, attól is lehet, hogy lejön.
7/9 anonim válasza:
újra a 3-as
nem adnÁk,hanem adnék! :D
am meg nem is kell motort adnod alám,kocsis vagyok.
8/9 anonim válasza:
"nem adnÁk,hanem adnék! :D
am meg nem is kell motort adnod alám,kocsis vagyok."
bocs tájszólás XD
9/9 anonim válasza:
tudom :)
csak bánCSa a fülem és szemem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!