Van méretbeli különbség egy Simson Star, Schwalbe, s51 vagy sr50 között?
Figyelt kérdés
Melyik nézne ki még elfogadhatóan egy 180 centis, 110 kilós ember alatt?
Ti melyiket ajánljátok? Én a Schwalbe fele hajlok a turbohűtés miatt.
2013. jún. 20. 15:37
1/6 anonim válasza:
Jó választás a Schwalbe, nekem is volt.
2/6 A kérdező kommentje:
És elbír engem? Mint írtam, 110 kiló vagyok. Nem fogok hülyén kinézni rajta? :)
50 körül el lehet vele járkálni, ugye?
2013. jún. 20. 15:47
3/6 anonim válasza:
nem nézel ki rajta hülyén! simán elbír, egyébként vehetsz valami olyan simsont ami nem olyan burkolt mint a schwalbe, mert az nem szép, a star sem szép, de veszel egy s50-et vagy valami ilyesmit, és abba beleraksz és schwalbe blokkot!
4/6 anonim válasza:
ha 110 kg vagy meg fog szenvedni, de a turbóhűtés mindenképp jól fog esni neki, főleg ha dombos vidéken laksz és meg kell küzdeni pár meredek emelkedővel
ha nem akarod tuningolni teljesen ideális, amúgy ha jól emlékszem 220 kg össztömeget bír el papíron, gyakorlatilag meg jóval többet, a motor 80 kg körül van, szóval simán belefér... legfeljebb nem lesz túl dinamikus
5/6 anonim válasza:
Ismerősöm Schwalbe-val járt, 130 kiló, elbírta, sokkal inkább a fékek aggasztották, ugyanis elég erősen meg kellett szorítsa, hogy ne találkozzon az előtte lévő járművel.:)
6/6 anonim válasza:
s51 vagy s50 a faterom 120 kiló a simson 60kg terhelhetősége 230kg és a faterom alatt is meg 60km/h-t
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!