Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Melyik a legjobban tuningolhat...

Melyik a legjobban tuningolható? Mi a különbség köztük?

Figyelt kérdés
Autó vásárlás előtt állok. Hona Civic-et akarok venni, csak nem tudom mik a különbségek a motortípusok közt. VEi, ESi, LSi, I, DX, DXi, VTi
2013. jún. 17. 10:48
 1/6 anonim ***** válasza:
78%

muszáj tuningolni ha fogalmad sincs a dolgokról?

és általában mindig jobban megéri venni egy gyárilag erősebbet mint valamit felhuzni egy szintre

2013. jún. 17. 11:02
 2/6 anonim ***** válasza:
70%
Mert a Honda talikon a tuning a menő :) Ismerősöm is pakolta az 1.4.es Civicbe az intercoolert, megkérdeztem ugyan mi a bánatnak? Azt felelte, mert jól néz ki xD
2013. jún. 17. 11:46
 3/6 A kérdező kommentje:
Azért nincs még fogalmam az egészről mivel ilyen válaszokat kapok mint amit te is írtál szivódizel... jah meg most kezdtem el a hondák iránt érdeklődni és mivel nem vagyok szerelő nem tudhatom fejből hogy melyik motortípus rövidítés mit jelent...
2013. jún. 17. 13:55
 4/6 anonim ***** válasza:

Hát akkor ezzel kezd :)

Ha megy egy kicsit az angol, itt megtalálod a Civic-eket generációkra bontva ( és minden generációnak vna külön részletes oldala) itt megtalálsz minden alap infót, köbcentiket, rövidítéseket meg minden egyéb okosságot. Ha nagyjából összeállt a kép, akkor keress valami Hondás fórumot meg olvasgass bele ebbe is:

[link]

Aztán szép lassan meg fogsz okosodni :)

2013. jún. 17. 14:26
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!:)
2013. jún. 17. 15:13
 6/6 Madartejlight ***** válasza:
De hogy megadjam a választ a VTi a legendás tuning alap
2013. júl. 1. 02:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!