Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Fülvédö nélküli Bukósisakkal...

Fülvédö nélküli Bukósisakkal büntet e a rendőr?

Figyelt kérdés
Ilyen sisakokra gondolok, babettára böven elég lenne. [link]

2013. jún. 19. 10:38
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
Miért büntetne?
2013. jún. 19. 10:44
 2/19 A kérdező kommentje:
Hát ez az, hogy nem tudom, mert egyesek azt mondják nem szabvány a kersz miatt és szeretném tudni mi az igazság.
2013. jún. 19. 10:51
 3/19 anonim ***** válasza:

Nem büntetnek érte

Van egy 500as robogóm meg egy ezres motorom, ilyen sisakot kellett elkérnem nagy bátyámtól mert nekem akkor éppen nem volt még pénz újra

Jó másfél hónapig volt rajtam és bár viccesen nézett ki rajtam főleg a gyorsaságin, nem szóltak érte

2013. jún. 19. 10:57
 4/19 A kérdező kommentje:
Várok még válaszokat, esetleg valami bukosisak hivatalos kresz szabáj stb.
2013. jún. 19. 11:03
 5/19 anonim ***** válasza:
Dehogy büntet. De ilyen esetben kell pl napszemüveg.
2013. jún. 19. 11:18
 6/19 anonim ***** válasza:

Elméletileg ha van benne eu jel akkor nem büntetnek.Én úgy tudom hogy az ilyen bringasisakokért szólnak,legalábbis ha motoron használod :)

De ezt is rendőrei válogatják szerintem...

2013. jún. 19. 11:37
 7/19 anonim ***** válasza:
De a linken nem "bringasisak" van!
2013. jún. 19. 11:42
 8/19 anonim ***** válasza:
Motorosboltba is árulnak ilyen sisakokat pesten sőt még féláron ,de ott megmondják a frankót hogy nincs benne a cimke ,ezt magadnak kell megoldani.Gondolom ha lenne olyan gyártó ami felvállalja a szabványok ellen a gyártást akkor árulnának olyan sisakot ami hivatalosan eu cimkével van ellátva ,de olyannal még nem találkoztam pedig szívesen motoroznék Én is ilyenbe nyáron hogy aztán a hegyekben kóstolgassam a bogarakat :)
2013. jún. 19. 11:47
 9/19 A kérdező kommentje:
Nekem 2 sebességes jawa babettara kell a sisak, varosban, faluba használom a motort nem akarok nagy sisakot azon a kis motoron. Ezért lenne fontos ha valaki tud olyan oldalt ahol árulnak kresznek megfelelő nem teljesen zárt sisakot nagyon örülnék.
2013. jún. 19. 12:18
 10/19 anonim ***** válasza:
Engem is érdekelne,bár amúgy lehet hogy babettánál ilyennel nem kóstolnának szerintem...
2013. jún. 19. 13:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!