125 cc Malaguti Ciak! Kifogyott a benzinem utközbe! 2-szer probaltam öninditoval ujrainditani. Semmi. Eltoltam egy kutra! Teletankoltam és nem indult! Rugdaltam elöszor ugye gyujtas nélkül aztán gyujtason de semmi valami ötlet?
Tényleg csqak a benzin fogyott ki?
Az a baj ha átesel a ló tuloldalára akkor azért nem indul mert akkor megszívja magát.Durrog vagy valami kis életjelet ad? gyertyát nézd meg hogy nyálas e rugdalás után,majd nézd meg hogy van e szikra(bár az olykos semmit nem jelent,ezért kell mindig tartalék gyertyát hordani)Esetleg nézd meg a karbikörnyékén lévő vezetékeket hogy nincs e a cső lejőve a helyéről ,megnézheted a gyertyapipát is mert ha sokat van nézegetve a gyertya akkor lehet hogy a gyertyapipa is ki van kopva vagy lötyög,nincs jó kontakt.
Sok sikert hozzá.
Szerintem ha az egyik pillanatról a másikra leállt akkor az nem karbi piszok,mert annál folyamatos a leépülés,mármint mindig gyengébb egy picit,majd nem tud úgy pörögni és ez csak rosszabb ha hagyod.
Mikor leálltál vele nem volt éles csattanás hang?
3játéka?
Lehet hogy az aksid picit szint alatt van,és felkéne töltened,a berugód meg lehet hogy cserélned kell a racsnis részét mert lehet hogy kikopott.
Szal rugdosás közben nem adott ki puskalövés szerű hangokat?
nem!!!:(de már szerelőnél van, mert ugyis csak ö tudja megoldani, már csak reménykedek h nem lesz drága
köszi nektek azért!üdv
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!