600-as motorom nehezen indul. Ötlet?
Reggel indítottam, egyszer csak abbahagyta, mintha meghalt volna az önindító, meg se moccant. Betoltam, elmentem suliba (8km), ott voltam 4-5 órát. Kimentem, megnyomom az önindítót és megy. szépen hazaértem, minden okés. Feltettem töltőre olyan 3-4 órát. Másnap reggel indítom, indul is , elvitt A-ból B-be. Suli után indult, aztán pár percre leállítottam. mikor mentem volna tovább, szintén nem forgatott az önindító. Betoltam, hazajöttem, ráönindítóztam csak az udvarban, hogy megy-e, és semmi. Valami ötlet?
Az eredeti fényszóró mellett xenon is van, + 12V-os csatlakozó. Lehet, hogy túl van terhelve az áramköre? Vagy csak az akksi rossz, esetleg az önindító szorul cserére?
1-es. Gyertya miatt nem tekeri az önindító?☺
Lehet kontakthiba. Mikor nem moccan az önindító mérj rá hogy kap-e áramot.
Generátor hibáját ki tudod zárni azzal, hogy töltő-feszültséget mérsz alapjáraton az akkumulátor csatlakozókon. Ennek olyan 13-14V között kell lennie, 12V már alacsony.
Ha ez jó, akkor egyértelműen akksi probléma. Sajnos egy cellazárlatos akksit hiába töltesz fel, az használat nélkül is lemerül órák alatt akár, és még károkat is okozhat az érzékenyebb elektromos eszközökben, szóval legjobb nem szarozni, ki kell csrélni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!