A robogóm miért forr fel?
Figyelt kérdés
hello! Van egy Malaguti f15-őm és felforr menet közben a blokkja,és vize. Mitől? Teli van a tartálya hűtővizzel, és amikor megyek vele 1-2km akkor amikor leveszem a sapkáját akkor gőzölög és szisszen.2013. jún. 15. 15:27
1/7 anonim válasza:
hány fokra fő fel a víz azt nemtudod??
azt hogy érted hogy : "amikor leveszem a sapkáját akkor gőzölög és szisszen" ?? szigoruan tilos levenni a hütő sapkát ha meleg mert az nagyon fájni fog ...
egyébként nem kell tele tenni csak a jelzésig!!
és van 1 üzemi hőfok amit el kell érnie hogy normálisan müködjön...
2/7 petizacc válasza:
Nem távozik el belőle a hűtővíz miután visszaérsz? Lehet folyik valahol vagy rossz a hengerfej tömítés.
3/7 anonim válasza:
jahh és ventillátor + menetszél vagy csak a menetszél hűti a vizet?? a ventilátor is akkor ellenörizd hogy müködik el..( persze csak akkor ha ténylegesen felrorrik és nem csak az üzemi hömérsékletet éri el...)
4/7 A kérdező kommentje:
Elsô. A jelzèsig van felöntve a vìz.
Èrtem ès tudom is, hogy nem lehet levenni a sapkàjàt. Van rajt egy csô, ami a sapka tetejèbôl jön ki, ès az a
gôzt nyomja ki, ha felforr.. nyomta is ki elèg rendesen. Persze megvàrtam míg hûl, ne arra gondolj , hogy egybôl lepattantam a motorròl ès lecsavartam a sapkàt. Hülye azèrt èn sem vagyok.
2013. jún. 15. 16:10
5/7 anonim válasza:
Minarelli blokkos az F15, annak meg vízpumpa gondjai szoktak lenni. 5ezer környékén lehet kapni ehhez felújító szettet.
7/7 Tóth Csaba válasza:
Na pont , f 15 malagutim van nekem most alulrol csöpög a hűtővizem :@:@ gondolom szimering :/ edig birta , leállitotam ugy jötemrá kurutyolt a viz bene azpedig nemlehet ! alulpedig vipumpa alsorészén csöpög :/ oooo
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!