Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Az ETZ-mel hasaltam egyet az...

Az ETZ-mel hasaltam egyet az autópályát, és kicsit tropa a kormány és a tank tetejére került egy szép luk. Mi a legolcsóbb/gyorsabb módja mindkettő megcsináltatására?

Figyelt kérdés
2013. jún. 17. 20:29
 1/4 anonim ***** válasza:
Bontóban böngészni: [link]
2013. jún. 17. 20:42
 2/4 anonim ***** válasza:

Veteránbörze a legolcsóbb. De neten is eléggé sok helyen be lehet szerezni (a fentebb linkelt xmotor, veteranapro, de akármelyik aukciós oldalon is. Pl vatera, jofogas...)

Vagy javíthatod is. Ha a tankot valószínűleg egy jó lakatos pár óra alatt meg tudja szépen csinálni. Aztán persze még glettelés, fényezés... Tehát lehet olcsóbban jössz ki ha veszel egy egy bontott tankot és csak újrafényezteted a megfelelő színre.

2013. jún. 17. 20:55
 3/4 A kérdező kommentje:
igazából minden elég egyedi volt, azt hiszem a lámpák még eredeti mz,de ránézel meg nem mondod hogy ez egy etz :D,elörre tolt váltó egy picit letört,azt már megoldottam, emelt chopper kormány függőlegesben állt, és a chromozott egyedi benzintank sem úszta meg karcolásokkal. Az eggyik kerék is kifordult,de az is megoldottam,de benzintank szerelést nem találok sehol,a kormány javításába sem merek belekezdeni. Na mindegy Köszönöm a válaszokat,megnézem amit mondtatok!
2013. jún. 17. 21:08
 4/4 anonim ***** válasza:

A kormányt cseréld. Az nem jó játék.

Tank javításhoz meg egy jó lakatos kell.

2013. jún. 17. 21:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!