Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » 126-os kispolski jó autó?...

126-os kispolski jó autó? Venne olyat valaki? Mi a véleményetek róla?

Figyelt kérdés
2009. okt. 11. 16:38
 1/9 anonim ***** válasza:

jó autó az relatív?!

kinek mire kell?! ha csak ide-oda járkálni és nemvagy nagydarab akkor jó.

én 190 cm vagyok, de vennék olyat. :) márcsak a móka kedvéért is. :D

2009. okt. 11. 16:44
 2/9 anonim ***** válasza:
MEg annak akinek nem gond többet költeni rá, mint amennyiért megvenni
2009. okt. 11. 17:05
 3/9 anonim ***** válasza:

Van kispolszki ami még működik? Nem láttam 15 éve.

Szerintem ami még van azt is többet kell szerelni, mint amennyit megy. (Azt újan is szerelni kellett)

2009. okt. 11. 17:13
 4/9 anonim ***** válasza:
ez attól függ...ha fiatal vagy akkor jó bütykölni és tapasztalatot szerezni rajta!olcso a fenntartása,és ha jó a motorja akkor városi autónak nagyon jó!amuyg lehet kapni elég jó állapotút kb 70-80ért!én csak átépitésre vennék kispolát!
2009. okt. 11. 17:52
 5/9 anonim ***** válasza:
Nekem 2 is volt és imádtam!! 5-6 évig azzal szágudoztam :)
2009. okt. 11. 18:08
 6/9 anonim ***** válasza:
Nekünk volt kispolszkink. Poén az egész, ha ez a cél, akkor nagyon jó. Végülis elvisz mindenhová, olcsó, biztosítás kicsi stb. Viszont hónaljaban szűk :-) Karambol esetén a túlélés esélye csekély...
2009. okt. 11. 18:12
 7/9 anonim ***** válasza:
Ha szeretsz szerelni akkor jó.Van egy ismerősöm neki pengén megy de évente legalább egyszer az utolsó csavarig szétszedi átvizsgálja és összerakja,hogy biztos jó legyen.Én olyat vennék ami alapbol jó.
2009. okt. 11. 18:39
 8/9 anonim ***** válasza:
Én épp most szeretnék venni egy pókot. Az alkatrészek fillérekbe kerülnek hozzá, a biztosítás nevetségesen alacsony, keveset fogyaszt, ha valaki szeret bütykölni akkor épp az kell, mert nem egy bonyolult autó. Röhögjetek ki de én az astramat szeretném lecserélni polskira. :D
2010. febr. 8. 23:33
 9/9 anonim ***** válasza:

Persze, hogy jó! Nekem is van olyanom :)

[link]

2010. júl. 7. 15:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!