126-os kispolski jó autó? Venne olyat valaki? Mi a véleményetek róla?
Figyelt kérdés
2009. okt. 11. 16:38
1/9 anonim válasza:
jó autó az relatív?!
kinek mire kell?! ha csak ide-oda járkálni és nemvagy nagydarab akkor jó.
én 190 cm vagyok, de vennék olyat. :) márcsak a móka kedvéért is. :D
2/9 anonim válasza:
MEg annak akinek nem gond többet költeni rá, mint amennyiért megvenni
3/9 anonim válasza:
Van kispolszki ami még működik? Nem láttam 15 éve.
Szerintem ami még van azt is többet kell szerelni, mint amennyit megy. (Azt újan is szerelni kellett)
4/9 anonim válasza:
ez attól függ...ha fiatal vagy akkor jó bütykölni és tapasztalatot szerezni rajta!olcso a fenntartása,és ha jó a motorja akkor városi autónak nagyon jó!amuyg lehet kapni elég jó állapotút kb 70-80ért!én csak átépitésre vennék kispolát!
5/9 anonim válasza:
Nekem 2 is volt és imádtam!! 5-6 évig azzal szágudoztam :)
6/9 anonim válasza:
Nekünk volt kispolszkink. Poén az egész, ha ez a cél, akkor nagyon jó. Végülis elvisz mindenhová, olcsó, biztosítás kicsi stb. Viszont hónaljaban szűk :-) Karambol esetén a túlélés esélye csekély...
7/9 anonim válasza:
Ha szeretsz szerelni akkor jó.Van egy ismerősöm neki pengén megy de évente legalább egyszer az utolsó csavarig szétszedi átvizsgálja és összerakja,hogy biztos jó legyen.Én olyat vennék ami alapbol jó.
8/9 anonim válasza:
Én épp most szeretnék venni egy pókot. Az alkatrészek fillérekbe kerülnek hozzá, a biztosítás nevetségesen alacsony, keveset fogyaszt, ha valaki szeret bütykölni akkor épp az kell, mert nem egy bonyolult autó. Röhögjetek ki de én az astramat szeretném lecserélni polskira. :D
9/9 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!