Honda nsr vagy Aprilia Rs?
Figyelt kérdés
Sziasztok!van egy 9 éves fiam most szeretne elkezdeni motorozni gondioltam egy aprilia rs 125-re vagy egy honda nsr 125-re vélemények?2009. okt. 11. 12:44
2/14 anonim válasza:
szerintem meg 9 évesen ne 125-ösre üljön...
válasszatok kisebbet, de ha nem akkor szerintem is a Honda
3/14 anonim válasza:
Hát, ez vagy kamukérdés vagy Te nem vagy normális ha, 9 éves GYEREKET akarsz felültetni 125-ös-re........
Tudod hányan haltak meg 125-ösön, és nem 9 évesek voltak????????
5/14 anonim válasza:
Én 23 évesen majdnem meghaltam a 125-ös Hondámon, szóval a te fiad nem hiszem, hogy sokáig fog élni... Már bocs.
6/14 anonim válasza:
A kérdező vagy hülye, vagy elírta és 19. Ha 19 akkor Honda, ha 9 akkor meg Romet Pony.
7/14 A kérdező kommentje:
Tudod ki fog neki romet pony-t venni nem égetem!
2009. okt. 12. 21:30
8/14 anonim válasza:
9 éves korában le se ér a lába egy 125ös motorról. Nekem volt nsr-em, 185 centi vagyok és úgy volt kényelmes és elfértem rajta. Akkor vegyél neki PW80-at. Amúgy szerintem egy 9 éves akármilyen motorral vagány a többiek közt. A PW 3 sebességes félautomata, jó tanuló motor, és erős is. Yamaha.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!