Első autónak megéri?
Egész jónak tűnik a hirdetés. De személyesen kell látni ahhoz, hogy konkrét véleményt lehessen mondani róla.
Amúgy az F Astra-t én is csak ajánlani tudom.
Azért egy F Astra a régi Swifttel össze sem hasonlítható. Az Astra sokkal komolyabb technika, sokkal igényesebben összerakott, masszívabb, stabilabb az úton. Jobban felszerelhető, komolyabb motorok vannak hozzá és egy koccnál nagyobb esélyedvan kiszállni belőle mint egy swiftből.
A Swift nagyon JÓ arra amire kitalálták, vagyis nyugdíjasoknak akik tudják értékelni egy életen át tartó Trabantozás után, meg azoknak akiknek az értékrendjükben az autó és az evőeszköz egy szinten mozog. Városba, bicikli vagy busz helyett tökéletes, de amúgy egy rossz vicc, egy jól összerakott motorral aminek egy kicsit csinosítva egy motorkerékpárban lenne a helye, és semmi több.
Aki annyira dícséri arra csak azt tudom mondani, mindenféle offenzivitás nélkül, hogy szűklátókörű és nem ült még AUTÓban vagy teljesen fogalmatlan az autókhoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!