Simson kapott új kuplungot, de hiába álitjuk nem emel, már annyira feszesre van állitva hogy alig lehet behuzni és nem emel ki, ötletek?
Figyelt kérdés
2013. jún. 16. 16:52
1/9 anonim válasza:
Nincsenek elkopva a toló rudak? Két hosszú és egy 5-8 mm-esnek kell benne leni. Nem maradt ki a kis rövid?
2/9 A kérdező kommentje:
nem , van benne 1 hosszú 1 nagyon rövid és még 1 hosszu
2013. jún. 16. 17:07
4/9 anonim válasza:
Igen erre gondoltam. A kulcs nincs megkopva? Amit a bovden mozgat.
5/9 A kérdező kommentje:
azis cserélve lett, minden ami a kuplunghoz tartozik és nem értem hogy mér nem jó
2013. jún. 16. 17:17
6/9 anonim válasza:
Egy golyónak is kell lennie benne, no meg az ütközőcsavart is be kell állítani, főként kuplungcsere után!
7/9 A kérdező kommentje:
golyó? akkor szerintem meg van a hiba:D
2013. jún. 16. 17:23
8/9 A kérdező kommentje:
nézem a dobozt amibe megjött de nem nagyon van benne golyó:O
2013. jún. 16. 17:24
9/9 anonim válasza:
A golyót visszavonom, az nem a simóban volt, bocs!
A bal oldali deklin van egy nyílás, ott van egy állító csavar, ha jól emlékszem 10-es csőkulcs és lapos csavarhúzó kell hozzá. A bovden állítócsavarját teljesen visszatekered, a csőkulccsal kilazítod az kontra anyát, és a hernyócsavart betekered ütközésig, majd vissza egy fél fordulatot, lekontrázod, a bovden holtjátékát beállítod 1,5 mm-re, és elméletileg jónak kell lennie!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!