Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Simson kapott új kuplungot,...

Simson kapott új kuplungot, de hiába álitjuk nem emel, már annyira feszesre van állitva hogy alig lehet behuzni és nem emel ki, ötletek?

Figyelt kérdés

2013. jún. 16. 16:52
 1/9 anonim ***** válasza:
Nincsenek elkopva a toló rudak? Két hosszú és egy 5-8 mm-esnek kell benne leni. Nem maradt ki a kis rövid?
2013. jún. 16. 17:07
 2/9 A kérdező kommentje:
nem , van benne 1 hosszú 1 nagyon rövid és még 1 hosszu
2013. jún. 16. 17:07
 3/9 A kérdező kommentje:
[link] erre gondolsz nem? amugy ez is új van benne
2013. jún. 16. 17:12
 4/9 anonim ***** válasza:
Igen erre gondoltam. A kulcs nincs megkopva? Amit a bovden mozgat.
2013. jún. 16. 17:16
 5/9 A kérdező kommentje:
azis cserélve lett, minden ami a kuplunghoz tartozik és nem értem hogy mér nem jó
2013. jún. 16. 17:17
 6/9 anonim ***** válasza:
Egy golyónak is kell lennie benne, no meg az ütközőcsavart is be kell állítani, főként kuplungcsere után!
2013. jún. 16. 17:20
 7/9 A kérdező kommentje:
golyó? akkor szerintem meg van a hiba:D
2013. jún. 16. 17:23
 8/9 A kérdező kommentje:
nézem a dobozt amibe megjött de nem nagyon van benne golyó:O
2013. jún. 16. 17:24
 9/9 anonim ***** válasza:

A golyót visszavonom, az nem a simóban volt, bocs!

A bal oldali deklin van egy nyílás, ott van egy állító csavar, ha jól emlékszem 10-es csőkulcs és lapos csavarhúzó kell hozzá. A bovden állítócsavarját teljesen visszatekered, a csőkulccsal kilazítod az kontra anyát, és a hernyócsavart betekered ütközésig, majd vissza egy fél fordulatot, lekontrázod, a bovden holtjátékát beállítod 1,5 mm-re, és elméletileg jónak kell lennie!

2013. jún. 16. 17:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!