Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Milyen Simont vegyek? Többi lent

Milyen Simont vegyek? Többi lent

Figyelt kérdés
Úgy néz ki, hogy lesz kb 70-75 ezer forintom egy simson vásárlásra. A jogsit kb július közepe vagy vége fele fogom megszerezni.(már elkezdtem az órákat.) Ezért fontos, hogy legyen rajta km/óra és index(ez mellékesebb). Mivel nem csak a határban akrok majd motorozgatni. S51B-t szeretnék, de azokon nem látok órát/indexet ahogy nézegetem a hirdetéseket. A kérdésem az lenne, hogy hol érdemes keresgélni jó-e a S51B? Végsebességben mi számít jónak (olyan 50-60 nekem bőven elég, de az tisztességesen) bírni fog-e akár 1-2 órás üzemidőt (nem kocc gázon persze) , milyen keverék kell majd bele stb. Ha kell még szánok rá több pénzt is, ha tudok persze. A válaszokat előre is köszönöm!

2013. jún. 16. 15:58
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%

A Simson S51B, ha valóban az és nem csak rátették a matricát akkor azon van, irányjelző, kilométeróra. Nekem anno 1984-es volt. Azon ez mind volt. Az "N"-eseken nincs, és más a kapcsoló a kormányon. A "B"-sen mint a MZ-ken olyan van.

Végsebessége óra szerint az enyémnek 60 volt.

2013. jún. 16. 16:19
 2/13 A kérdező kommentje:

Köszönöm a gyors választ közben kicsit utána néztem pontosan mi kell : S 51 B 2-4 H

- 4 sebességes

- Tirisztoros gyújtású

- Index: van

- Duda: van

- Halogén 12 v égő van elöl

- Elektronikai rendszere 12 V-ós

- Akkumlátor: van

- Gyújtáskapcsoló van

- A benzincsapja ülepítős

- Km/h található rajta

- Hátsó lábtartó van

- Fék: elöl/hátul dob

- Csomagtartó van

- Nem emelt kipufogó van rajta

- A karburátórja 16N3-*

- A hátsó fékkar görbített a kipufogó miatt

Minden téren ez a legjobb. Csak találnék egy ilyet:D

2013. jún. 16. 16:36
 3/13 anonim ***** válasza:
Sok sikert!!! És jó motorozást!!
2013. jún. 16. 16:48
 4/13 anonim ***** válasza:

50 Km/h az utazó sebességük. 1:50 keverék kell bele.

Ha nincs óra rajta akkor én nem raknám rá a gyárit, mert nagyon drága és az utángyártott spirálok is gyakran törnek. Én az enyémre bicikli km órát vettem. Ez pontosabb mint a gyári km óra és lényegesen olcsóbb is. Indexet is lehet rá utólag rakni.

2013. jún. 16. 16:55
 5/13 A kérdező kommentje:
Sok helyen 1:20 és 1:30 at írtak akkor most mi a jó keverék bele vagy ez a kinek mi ? :D
2013. jún. 16. 16:56
 6/13 A kérdező kommentje:
Én nem szeretnék vele foglalkozni meg ilyen olcsó praktikákat bevetni,hogy minél olcsóbb legyen. Egy szép jó állapotban lévő egész simsont szeretnék. Erre gondoltam : [link] árban is megfelel és szép állapotban is van.
2013. jún. 16. 17:00
 7/13 anonim ***** válasza:

Ha igaz amit az eladó írt, akkor tényleg jó vétel, de egy akksit ugyebár kell még bele venni.

Menj el, nézd meg és próbáld ki.

Hidegen várjon a motor, akkor is szívatóval 1.-2.-3. rúgásra indulnia kell. Ha csörgést hallasz a henger felől az nem jó:) Többi úgyis kiderül a próbaúton. Rendben vegye a sebességeket, ha húzod neki a gát akkor pörögjön fel szinte azonnal, jól fogjanak a fékek stb.

Ha szintetikus olajjal használod akkor bőven elég az 1:50-es keverék, ásványival is 1:40-es a max. Bár nem tudom, gyárilag mennyit ajánlanak hozzá, de azt majd mások megmondják, akik jobban értenek hozzá:)

2013. jún. 16. 18:12
 8/13 anonim ***** válasza:
*gázt
2013. jún. 16. 18:13
 9/13 A kérdező kommentje:
Okés :)
2013. jún. 16. 18:32
 10/13 A kérdező kommentje:
Még egyet belinekelek: [link] Ez szinte ingyen van, ha minden jó :) Igaz itt nincs index és ez nem is tetszik annyira.
2013. jún. 16. 18:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!