Milyen Simont vegyek? Többi lent
A Simson S51B, ha valóban az és nem csak rátették a matricát akkor azon van, irányjelző, kilométeróra. Nekem anno 1984-es volt. Azon ez mind volt. Az "N"-eseken nincs, és más a kapcsoló a kormányon. A "B"-sen mint a MZ-ken olyan van.
Végsebessége óra szerint az enyémnek 60 volt.
Köszönöm a gyors választ közben kicsit utána néztem pontosan mi kell : S 51 B 2-4 H
- 4 sebességes
- Tirisztoros gyújtású
- Index: van
- Duda: van
- Halogén 12 v égő van elöl
- Elektronikai rendszere 12 V-ós
- Akkumlátor: van
- Gyújtáskapcsoló van
- A benzincsapja ülepítős
- Km/h található rajta
- Hátsó lábtartó van
- Fék: elöl/hátul dob
- Csomagtartó van
- Nem emelt kipufogó van rajta
- A karburátórja 16N3-*
- A hátsó fékkar görbített a kipufogó miatt
Minden téren ez a legjobb. Csak találnék egy ilyet:D
50 Km/h az utazó sebességük. 1:50 keverék kell bele.
Ha nincs óra rajta akkor én nem raknám rá a gyárit, mert nagyon drága és az utángyártott spirálok is gyakran törnek. Én az enyémre bicikli km órát vettem. Ez pontosabb mint a gyári km óra és lényegesen olcsóbb is. Indexet is lehet rá utólag rakni.
Ha igaz amit az eladó írt, akkor tényleg jó vétel, de egy akksit ugyebár kell még bele venni.
Menj el, nézd meg és próbáld ki.
Hidegen várjon a motor, akkor is szívatóval 1.-2.-3. rúgásra indulnia kell. Ha csörgést hallasz a henger felől az nem jó:) Többi úgyis kiderül a próbaúton. Rendben vegye a sebességeket, ha húzod neki a gát akkor pörögjön fel szinte azonnal, jól fogjanak a fékek stb.
Ha szintetikus olajjal használod akkor bőven elég az 1:50-es keverék, ásványival is 1:40-es a max. Bár nem tudom, gyárilag mennyit ajánlanak hozzá, de azt majd mások megmondják, akik jobban értenek hozzá:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!