Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Hogy tudnám növelni a kompress...

Hogy tudnám növelni a kompressziót?

Figyelt kérdés

Van egy régebbi fűnyíró motorom, felszeretném újítani csak úgy hobbiként.

Hogy tudnám növelni a szívó hatást?

Hogy tudnám picit "tuningolni"?

2013. jún. 13. 20:56
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

Nekem tetszik ment is a like vagy minek nevezzem.

Köszönöm, hogy ilyen részletes ismertetést adtál!

2013. jún. 14. 21:24
 12/13 anonim ***** válasza:
77%

Nahát, nahát... Egy kicsit nem figyelek oda, azt' egyből kiadnak rólam minden információt. Nem kell ide kémbotrány, megy ez anélkül is... :-P

Na, szóval: valóban jártam egyetemre, közlekedésmérnök szerettem volna lenni, de mivel ott nem volt elég, hogy szeretem az autókat-motorokat, ezért úgy repültem, hogy a lábam sem érte a földet. Hétköznapi sztori.

Azóta újságírásból élek, de a tudás nem innen van: rengeteg régi szakkönyvet szereztem be könyvtári leárazásokon, illetve angol nyelvű szakirodalmat bújok, ha van egy kis időm. Van, aki munkába menet zenét hallgat, szotyizik vagy kártyázik, én meg olvasok. Olcsó időtöltés. Az olvasás mellett meg néha egy ismerősöm autószerelő műhelyében teszem hasznossá magamat. Kell a gyakorlat is az elmélet mellé.

Igen, autóm is van, de szó sincs Ladáról, mert ez még Zsiguliként jött be az országba. Tudom, tökmindegy, de nekem nem az. Ott a hátulján az ékes, cirill betűs felirat. Egyébként a 92, később 91 százalékos emberke is én voltam, aztán egy technikai hiba miatt újra kellett regisztrálnom, az óta állok 89%-on. Vannak, akiknek nem tetszik a stílusom - ezek elsősorban a falusi Jóska báttyák, a telepi tuningőrült suhancok és a turbódízelekkel nyomuló, chiptuninghívő Kopasz Miskák. Ők szoktak nálam leggyakrabban előkerülni, mint a kulturált autózás-motorozás ellenségei, aztán nem bírják a kritikát.

Ja, és nem én vagyo Chip Foose. Pár utcával arrébb lakom. :-)

2013. jún. 15. 16:26
 13/13 anonim válasza:
0%
2101 1200 láncos? :D
2016. nov. 2. 22:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!