Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Milyen tanáccsal látnátok el...

Milyen tanáccsal látnátok el friss jogsisként?

Figyelt kérdés

Ma hivatalosan is megkaptam a jogosítványom!

Voltam vezetni is ma, és nagyon élveztem itt a kisvárosban, csak ugye a szomszéd város már forgalmasabb (Debrecen) na és ott sok a lámpa, a kapkodó figyelmetlen emberekről nem is beszélve.

Nekem annyi a problémám főleg a lámpákkal hogy diseles autóval tanultam meg vezetni, és nekem kicsit nehezebbnek tűnik a benzines autónk.

Sokszor lefulladok, de már ígyis ügyesebb vagyok mint az elején, ugyanis jogsi megszerzése előtt gyakoroltam kihalt úton, itthon az udvaron, ma ahogy mentem is elég jó volt.

Egyszer fulladtam le a lámpánál. És nem nagyon akarok bénázni, vagy figyelmetlen valaki lenne a hátam mögött és belém jönne az nem volna túl jó!

Na ezen kívül valami tanács??

20/L

2013. jún. 11. 21:38
1 2 3
 21/22 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Haza értem s nem volt semmi vész! :)
2013. jún. 12. 16:21
 22/22 anonim ***** válasza:
Gratula, jó lesz az :D
2013. jún. 12. 17:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!