A quad-ok? 3 személyesek vagy egy? Azt akarok venni és nem tudom hogy 2 személy ráülhet-e? Megvan a lábának a helye kivan alakítva a vezetőnek azt látom hogy igen de az anyósnak?
Figyelt kérdés
2009. okt. 9. 15:21
1/7 A kérdező kommentje:
hóha nem 3-at akartam írni csak elnyomtam :d 2 személyt akartam
2009. okt. 9. 15:22
2/7 anonim válasza:
Nem tudom, mit ír róla KRESZ, de lehet, hogy nem szabad egynél több embernek utazni rajta, ahogy a mopeden sem szabad.
3/7 anonim válasza:
Kvadot motornak tekintik és egy személy utazhat rajta.
4/7 A kérdező kommentje:
ha motornak tekintik és olyan jogsi kell mint pl honda cbr 600=egy 6000 ccm raptorral és a honda 2 személyes a jogsit tudom hogy amilyen jogsi van motorból olyan qudra ülhetsz fel... azért köszönöm
2009. okt. 9. 17:42
5/7 A kérdező kommentje:
lol megint elírtam:d 600ccm raptor:D
2009. okt. 9. 17:44
6/7 anonim válasza:
ez attól függ, hogy hogyan van levizsgáztatva. az én motoromon (50ccm) vihetek embert! Mert alkalmas rá, és úgy van levizsgáztatva is! :D
7/7 anonim válasza:
ha sport quad akk nem forgalmiztathatod igy magyarul nem ulhet ra 2 személy esetleg csak pályán de ott veszélyes
ha mondjuk munkaquadot veszel (pl polaris sportsman 500 ho ) azon már igen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!