Új autó vásárlás előtt álok. Skoda rapid 1.6 CR tdi-t nézetem ki. Kívül jól néz ki olcsóbb a focus és az astráknál is. De belül egy szó szerint ronda a focus 100x jobban néz ki belülről. Mégis anyagi szempontból jobb vétel lenne a skoda rapid.
Érdemes szétnézni több márkánál is mert lehet hogy jobb ajánlatot kapsz ,vagy találsz egy jobban tetsző autót azért 5 milla környékén sok márkánál árúlnak új autót :)
2013. jún. 10. 18:19
12/20 anonim válasza:
Nem vennék olyat, mert mikor beleülnék, csak a bűntudator érezném, hogy kiadtam egy halom pénzt valamiért, ami nem is tetszik.
2013. jún. 10. 18:29
13/20 A kérdező kommentje:
macilaci. Már ezek is drágábbak mint a skoad rapid /és kívülről sem tetszenek/ . És akkor már astra J vagy focus III ezen az áron.
Kipróbáltam mindhármat. Igaz az astra hajszálnyival jobban tetszik mint a focus de a focus jobban megy. Még a 115 focus is "érzésre" jobb volt mint a 130le astra.
A skoda is kívül tetszik, belül nem, motorja elég jól húzott de elmaradt ez előző kettőtől. Viszont jó pár százezerrel olcsóbb is.
2013. jún. 10. 18:53
14/20 anonim válasza:
Ha a fócus ön be neked a legjobban akkor szerintem vegyél azt mert késöb fog furdálni a kisördög miért nem a fókust vetem meg :)
2013. jún. 10. 18:56
15/20 anonim válasza:
Kérdező mennyiért akarsz venni új Rapid-ot??? Én több millióért 100%, hogy nem vennék olyan autót, ami belül nem is tetszik. Meg most gondolj bele. Kiiadsz több milliót egy fapados fosért ami alapból a szegényebbeknek készült. Vennél mondjuk használtan egy szép Toyota Avensis-t, Lexus-t, VW Passatot, néhány éves kocsik és baromi jól néznek ki kívül-belül, meg lehet velük jelenni és a kutya nem mondja meg, hogy nem újonnan vetted anno... Viszont a Rapid-dal mész az utcán és mindenki nézni fog, hogy na egy ökör, aki 4-5 milliót kiadott egy fapados szarért. És ezt mondjuk egy gyönyörű E Merciből mondják, ami szintén 4-5 millió körül volt, csak épp az abban ülő jobban körülnézett, hogy mit kap a pénzéért. Hatalmas pangás van az autópiacon, milliószor jobbat kapsz, mint a Rapid. Használttal meg ne legyen fenntartásod, nem 15-20 éves bmw-ről van szó.
2013. jún. 10. 19:18
16/20 anonim válasza:
ez az alap rapid ugye?
mert egy "normális" kormány,és pl digit klíma egészen más képet adna a kocsiról.Csak sajnos ezek erősen feláras dolgok.
2013. jún. 10. 20:29
17/20 Napkiraly válasza:
engem nem érdekelne. Nekem nem tetszik a kocsim belseje. A külseje se túlságosan. Hát, úgyse nézegetni kell, legyen jó az irányítás, álljon kézre, találj meg mindent,ennyi a fontos. Sose értettem azt, aki pénzt ad ki egy fabetétért. Mondjuk a VW autók kezelőszervei tragikusak
2013. jún. 10. 22:02
18/20 anonim válasza:
Nada, ombre!
2013. jún. 10. 23:11
19/20 anonim válasza:
nekem épp a vw-é tetszik. Jól kezelhetőek, logikusan elhelyezve.
2013. jún. 11. 11:36
20/20 Napkiraly válasza:
mondjuk VW-nél az egyest és a hátramenetet némely autókon nem könnyű megkülönböztetni. Arról a trükkös világításkapcsolóról nem beszélve.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!