Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mi lehet a baja a 2 ütemű...

Mi lehet a baja a 2 ütemű robogómnak?

Figyelt kérdés
Eddig semmi gond nem volt vele, kb állt 2 hetet. Akartam lemenni boltba, nagyon nehezen, kb negyed alapjáraton elindult, de kb 5 mp után le is állt, közben még soha nem tapasztalt módon, sziszegő, fütyülő hang jött ki a kipufofóból, kb mintha egy szódás palackot felrázol és csak hangyányit nyitod ki. Kitakarítottam a karbit, hátha dugulás, de semmi... Próbálom rugdosni, hogy induljon, nem jön össze, és miután a dugó mozgása leállt, még kb 4-5 mp ig jön a kipufogó végéből sziszegő hang és némi füst is, mintha eresztene, de már áll a motor teljesen... Aki tud kérem adjon vmi jó tanácsot, kifogytam az ötletekből, gyertyát néztem még van szikra, de már bőven csereérett lenne

2013. jún. 9. 14:20
 1/1 anonim ***** válasza:
Az egyik ok ami most eszembe jutott, ha ilyen melegben több napot álla gép, a benzin elpárolog a karbiból, az olaj meg ott marad ezért nem igazán lesz tökéletes az anyag amit kap, pláne (mivel robogóról van szó) ha vákuumos a benzincsap, ugyanis az csak akkor nyit ki rendesen amikor a motor már beindult.
2013. jún. 9. 16:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!