Sokat eszik 2 ütemű motorom mi vele a teendő?
Ahhoz hogy jó fogasztásod legyen:tiszta szűrő,tiszta kipufogórendszer és jól beállított karburátor kell.
A karbin a levegőt csak úgy nem csavargatjuk!
Csináld azt hogy a súbert lejebb ülteted addíg amíg jól megy,ha ezzel megvagy és meleg a motor akkor a levegőn azt a holtpontot kell megkeresned ahol legmagasabb a fordulat,ha ez megvan akkor egy negyed fordulattal betekered és ehhez állítod a legalacsonyabb alapjáratot.Főfúvóka volt benne cserélve?Mert ha igen akkor elképzelhető hogy nagyobb van benne akkor simán megdobja literekkel a fogyasztást!Még egy jó tanács:Csak szintetikus olajat használj bele mert akkor nem betegíti le a kipufogót meg a gyertyát.
Ami a dugattyún van nyilás az biztos hogy számít de Én azt nemtudom hogy mennyire,lehet hogy ott többet kap de ennyire szerintem nem szabadna befolyásolnia!
Biztos jó lehet a Yamahád! :)
Két kar!Két kerék!Két ütem! :)
Üdv!Széles utat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!