Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Igaz, hogy a Castrol motorolaj...

Igaz, hogy a Castrol motorolajakat hamisítják?

Figyelt kérdés
Több helyen olvastam.
2013. jún. 9. 11:49
 1/4 anonim ***** válasza:
Bármelyiket hamisíthatják. Mit nem hamisítanak? A forrás a lényeg.
2013. jún. 9. 12:02
 2/4 anonim ***** válasza:
Persze. Kérsz egy akármilyen olajat, hátra mennek, levesznek a polcról egy olyan flakont, feltöltik valami szarral aztán oda adják.
2013. jún. 9. 12:59
 3/4 anonim ***** válasza:
Ezt én is hallottam már. Nem tudom, hogy igaz-e, de az biztos, hogy én egyszer használtam Magnatec 10W40-ez, azóta nem vettem Castrol motorolajat. 3000 km után üzemmelegen megszólaltak a hidrotőkék, valószínűleg az olaj minősége már ennyi idő alatt jelentősen romlott. Más olajjal ilyet még nem tapasztaltam. Én inkább távol tartom tőle magam, léteznek más minőségi olajok is a piacon, amikkel még nem volt negatív tapasztalatom.
2013. jún. 9. 18:30
 4/4 anonim ***** válasza:
hamisítják!!ez biztos most szombaton cseréltük le a kocsiba az olajat mert egyfojtába villogott az olajlámpa miatta a fater mondta hogy amit előzőleg beleöntött az is castrol volt csak ahol van a matrica ott rá van ragasztva még egy és azon nem volt az újon azon már lelehetett szedni és most már egyáltalán nem világít az olajlámpa.A szerelő akitől vettük az is mondta hogy lehet nem volt jó mert sokan mondták neki hogy ilyen bajok voltak a kocsikkal.
2013. jún. 9. 20:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!