Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ismeritek ezt az olajat?...

Kova 55 kérdése:

Ismeritek ezt az olajat? Használtátok már? Van róla véleményetek? Q8, Castrol magnetic, vagy ez a jobb?

Figyelt kérdés
Honda Civic 1.6i Ls 16W 2001,640.000km
2013. jún. 8. 10:48
 1/9 A kérdező kommentje:
2013. jún. 8. 10:49
 2/9 schocko ***** válasza:
Tényleg 640000 van a Civicedben ?
2013. jún. 8. 11:07
 3/9 anonim ***** válasza:

640k km? Bazzki, abba már mehet Botond is xD

Vicces félretéve, ennyiért már biztos jó. Haverom Q8-at használ Passatban, neki bevált. A Castrolt nagyon hamisítják...

Kíváncsi vagyok mit tudhat ez, ha másfélszer annyit, mint a többi "normális" olaj.

2013. jún. 8. 11:09
 4/9 A kérdező kommentje:
jól van .....elírtam,160.000:DDD bocsi
2013. jún. 8. 12:06
 5/9 A kérdező kommentje:
Ezt öntik bele japánban is,meg aszem ez van a könyvében is! Ezt csak egyik fúrumon mondták,nekem sajnon nincs hozzá kiskönyvem::((
2013. jún. 8. 12:08
 6/9 anonim ***** válasza:
Ezt a Castrolt hamisítják dumát már hány helyen hallottam, szerintem ez csak ilyen lejárató kampány a többi gyártó részéréről, amúgy ha pl a Tescóból veszed nem hiszem, hogy átvernek, hamisítóktól csak nem venné egy multi.
2013. jún. 8. 14:56
 7/9 anonim ***** válasza:

A multi egy kereskedőtől veszi, az meg ki tudja mit hekkel vele. Itthon is bukott már le az éven hamis mosóport/mosószert csomagoló üzem. Fiktív számlával akármelyik nagykernek el tudják sütni a szajrét. A Castrol meg elég felkapott és keresett olaj volt( sőt ma is az ),így sosem lehet tudni...Ma már elég sokan rendelnek olajat netről, üzlet nélküli kereskedőtől, biztos találni vakerán és e-bayen is.

Az eredeti ellen természetesen semmi kifogásom nincs.

2013. jún. 8. 15:16
 8/9 anonim ***** válasza:
A castrolt sokszor hamisítják. Ez tény... Inkább valami más.
2013. jún. 9. 11:51
 9/9 anonim ***** válasza:
Szerintem az Eneos jó kis olaj, de Honda fórumon kérdezz rá, konkrétan melyiket szokták ezekbe tölteni. Ez a leírás alapján egy Low-SAPS olaj lehet, amit nem biztos, hogy minden motorba bele szabad tölteni. Q8 sem rossz választás szerintem, és nagyon baráti az ára. Nincs agyonreklámozva, sokan nem is ismerik, pedig jó minőségű olaj.
2013. jún. 9. 18:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!