Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Van egy Citroen Xsara 1.4 8v...

TomyB kérdése:

Van egy Citroen Xsara 1.4 8v benzines autóm. Vettem hozzá castrol edge 5w-30 olajat. Jó bele?

Figyelt kérdés

2013. ápr. 10. 20:40
 1/2 szokratesz ***** válasza:

Te előbb veszel gombot utána kabátot?

Miért nem nézel utána, hogy akocsidba milyen olaj való,és azt veszed meg?

Most ha azt mondja valaki hogy nem jó akkor visszaviszed?

Ha valaki meg azt mondja jó akkor beleöntöd? S ha a gépkönyve nem ezt írja akkor meg kiveszed belőle?

Egyszerűen beütöd a kocsid gyártmányát és tipusát majd azt öntöd bele amit ajánl a gyár.

[link]

Nézd csak ilyen egyszerű.

2013. ápr. 10. 20:49
 2/2 anonim ***** válasza:
8szelepesekbe en 10w40est szoktam tenni,jobban szereti a vastagabb olajat,a higabbat hajlamosabb csipegetni,ha oregek a szimmeringek jobban eresztheti,valamint hidrotokes motorok elengedhetik az olajat.ha szerencsed van nem lesz vele baj,volt regen egy oreg dizel fordom,abban evekig csak 5w40 volt,az volt ingyen,na de en tartottam karban
2013. ápr. 10. 23:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!