Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Tényleg igaz, hogy a Ladákat...

Tényleg igaz, hogy a Ladákat állandóan szerelni kell?

Figyelt kérdés

Szeretnék egy 1500-as kockát vásárolni, 90-94 közötti évjáratút. Ismerősöm azt mondta (nagy ladás volt valamikor), hogy ne tegyem, mert folyton szereltetni fogom (mivel nincs autószerelő ismeretem), és csak a pénzem fogja vinni.

Szerinte ha ilyen összegben (200e) gondolkozom, akkor vegyek suzukit.

2013. jún. 8. 21:46
1 2
 11/18 Napkiraly ***** válasza:
alapvetően nem költségkérdés szempontjából, hanem rendelkezésre állás szempontjából közelítem meg. Lehet hogy a tizedét se fogja rákölteni, de biztos kellemes érzés otthonról 300 km-re rájönni, hogy valami mütyűr már megint elromlott.
2013. jún. 9. 08:52
 12/18 anonim ***** válasza:

Én meg pont azt írtam, hogy olyan sok mütyűr nincs benne, ami el tud romlani. Éa ami van, az sem gyakrabban, mint bármely más autóban.

Pl amíg a miénkben még nem optikai hanem még az eredeti mechanikus gyújtásmegszakító volt, volt hogy a kulcs recéjével csiszolta le faterom a revét, de akkor is ment tovább.

2013. jún. 9. 09:17
 13/18 anonim ***** válasza:

Tényleg egy nagy ladás haverom szerint a zsigulik jobbak voltak,Én nem akarlak lebeszélni a ladáről attól hogy nekünk nem vált be.

itt egy pár és 200 ezret ha rászánsz egész jó állapotút lehet venni

[link]

2013. jún. 9. 09:52
 14/18 Napkiraly ***** válasza:
ez az, nekem nem kell semmit csiszolnom a kulcs recéjével,nem áll le az autóm az út szélén. Nem értek egyet a mai túlbonyolított autókkal, de a '90-es években nagyon jó nyugati autókat gyártottak. A Ladák viszont gyenge minőségű anyagokból rosszul és hanyagul összerakott rossz konstrukciójú autók voltak,és ez saját tapasztalat. Volt szerencsém végig nézni egy 1994-es Lada első tíz évét és 70ezer kilométerét. Röviden összefoglalva egy csotrogány, én nem szeretnék gyújtáselosztót csiszolgatni az árok szélén hajnali 2kor.
2013. jún. 9. 21:36
 15/18 anonim ***** válasza:
Azok már nem az igazik... De a zsigák közül is a 86-87-es év azt hiszem nagyon sz.r volt.
2013. jún. 9. 21:51
 16/18 anonim ***** válasza:
Miénk 74-es volt, semmi gond nem volt vele, anyag szempontjából se, bar igaz garázsban volt tartva stb. de úgy overall eddig nem hallottam ilyet h. valaki a Ladák anyagát szidja, jól össze voltak rakva.
2013. jún. 9. 23:41
 17/18 anonim ***** válasza:
Nem igaz, hogy állandóan szerelni kell csak a lepukkant 100e forintos szarokat 200e körül talán már kifogsz egy egész barátit de biztos kell majd rajta valamit csinálni mert 350-400e körül kezdődnek a jók. 200ért a suzuki úgy le van élve mint az állat és arra is rá kell költeni legalább 200-at hogy "autó" legyen belőle.
2013. jún. 12. 19:50
 18/18 anonim ***** válasza:
utolsó. Ezt ugye te se gondoltad komolyan?
2013. jún. 12. 20:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!