Mi az a "backfire", vagy tűz a kipufogóban?
lefogadom az ilyen összejövetelen kijönnek az újgazdag faxagyerekek, és kiteszik a napra aszalódni a Lambot hogy nézzétek parasztok - szerencsere nem, ezeknek teljesen mas mentalitasuk van, ez szerintem csak a szegeny magyar ember hozzaallasa a gazdagokhoz.... ne erts felre, nem bantani akarlak.
A F1-et egyszer mindenkepp megeri megnezni eloben a hangulat miatt, a zaj, a por, a tomeg stb. Teny, hogy mikor eloszor kint voltam fogalmam sem volt, hogy ki kivel van, mert bar az autokat a szinukrol felismertem, nem tudtam melyik Ferrariban melyik sofor ul, raadasul 3-4 kor utan mar fogalmunk sem volt, hogy ki vezeti a mezonyt, de egyszer erdemes elmenni megnezni. Persze otthonrol, a fotel kenyelmebol sokkal elvezetesebb, foleg, hogy "paliklaci" bemondja ki hol tart :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!