Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Van egy 1977-es évjáratú Jawa...

Van egy 1977-es évjáratú Jawa Mustangom és olajcserérere érett. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Leengedtem a régi olajat és elolvastam a kézikönyvét. Azt írta hogy belső motormosóval mossam ki az olajteret! Ilyen eljárásokkal: 1. Olaj leengedése 2. Motormosó folyadék beöntése a nyíláson és menni vele kb. : 5Km-t minden sebességi fokozatba felváltba! 3. Engedjem le a motormosót és töltsek a tartályba 0.5L 80W-90 hajtóműolajat! Milyen motormosó kell bele interneten hol és mennyiért lehet venni?
2013. jún. 7. 22:20
 1/3 anonim ***** válasza:
87%
A gyakorlatban ez úgy szokott történni, hogy melegen leengedik az olajat, aztán betöltik az újat!
2013. jún. 7. 22:24
 2/3 anonim ***** válasza:
Járasd meg kicsit, hogy felkeveredjen a leülepedett kosz, aztán engedd le ha meleg, meg töröld le a mágnest, és akkor nem kell mosogatni.
2013. jún. 7. 22:40
 3/3 anonim ***** válasza:

[link]

Etz akkor szokták használni ha szószerint iszapos az amit leengedsz belőle melegen.

Szerintem ha nem muszály akkor ilyet ne használj,mert nem tudni hogy az adalékok kárt tesznek e a valamiben(kuplungban)

2013. jún. 8. 06:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!