Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Jawa Mustang-okon mi ez a kis...

Jawa Mustang-okon mi ez a kis fehér rendszám szerű fém valami a hátulján?

Figyelt kérdés

Tán valami rendszám? Vagy tartója? Nem igazán értem, mert 50-es, arra meg csak 2 személy szállításakor kell rendszámot rakni... De szinte mindegyiken ilyet látok...

[link]

(Jobb felső kép)

2013. ápr. 22. 16:26
 1/5 anonim ***** válasza:
Régen az 50-es mocik is rendszámkötelesek voltak. A régi Simsonokon is volt, gondolom ez is az lehet.
2013. ápr. 22. 16:41
 2/5 anonim ***** válasza:

Igen szerintem is rendszám tábla tartó. Nekem a Schwalben volt, csak eladtam valami restaurátor fickónak a tartót.

Régen a Schwalbe rendszámos gép volt és szállíthatott 2 személyt. Később az összes S51 is rendszámos motor volt, kivéve az N-est mert az le volt fojtva. Később aztán jött a CM50 beütés a típustáblára és onnantól már nem kellett rendszám ha jól tudom. Gondolom a Mustangok is rendszámosak lehettek, mert majdnem mennek olyan jól mint egy Simson, 50-55 km/h-ra biztos képesek.

2013. ápr. 22. 17:36
 3/5 A kérdező kommentje:

Tényleg, egyszer láttam egy kék Schwable-n is...

Azért kissé nehéz elhinni, hogy régen az 50-esek is rendszámkötelesek voltak :D

2013. ápr. 22. 20:04
 4/5 anonim ***** válasza:
Csak azért voltak azok mert 45-nél többel tudtak menni. A babettára meg ilyesmikre nem kellett.
2013. ápr. 22. 20:09
 5/5 anonim ***** válasza:
Ez a régi csehszlovák (mikor még létezett Csehszlovákia) rendszám formája, ott rendszámosak voltak. Ha minden igaz, akkor még most is kell a cseheknél és szlovákiában rendszám a kismotorokra.
2013. ápr. 22. 23:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!