Pontosan melyik robogó márkát, és típust keressem használtan, amelyek meg is érhetik a pénzüket?
Figyelt kérdés
költség határ 70-110ezer
szeretnék olvasni véleményeket különböző robogókról, eddig a yamaha jog, és a honda dio ról találtam a legtöbb pozitív infót.
2013. jún. 6. 19:44
21/26 A kérdező kommentje:
szóval azt mondjátok, ha jó állapotban van, akkor egy ilyen 95-2000 közötti jog, vagy dio-t érdemes lehet megvenni? igazából csak a koruktól félek, bár mondjuk a kocsim is 25 höz közelít aztán az is megbízható...
2013. jún. 7. 19:36
22/26 anonim válasza:
nem jelent semmit a kor, annyira egyszerű szerkezetek a 2 ütemű léghűtéses robogók mint egy láncfűrész...
23/26 A kérdező kommentje:
még az érdekelne, hogy vásárlásnál elég az adásvételi, vagy van valami papír ami jó ha megvan az eladónál?
2013. jún. 8. 17:17
24/26 anonim válasza:
Inkább Jog, jobb a Dio-nál. Elég egy adásvételi meg utána kell biztosítás. CIG Pannoniánál pl 2800Ft baleseti adóval egy évre,ez jelenleg a legolcsóbb. Felette K@H kb 5ezer.
25/26 A kérdező kommentje:
kipróbáltam ma egy jog ot és egy mint et, nagy különbséget nem láttam a 2 között, csak a jog jobban húzott, a mint meg aranyosabb:) hétfőig eldöntöm melyik legyen, a jog 60 a mint 40ezer
2013. jún. 8. 23:29
26/26 anonim válasza:
Jog jelentősen jobb mint egy Mint. Mint még állóhengeres, nincs sisaktartó stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!