Pontosan melyik robogó márkát, és típust keressem használtan, amelyek meg is érhetik a pénzüket?
Figyelt kérdés
költség határ 70-110ezer
szeretnék olvasni véleményeket különböző robogókról, eddig a yamaha jog, és a honda dio ról találtam a legtöbb pozitív infót.
2013. jún. 6. 19:44
11/26 anonim válasza:
12/26 anonim válasza:
Vedd meg kérdező,és 1-2 hónap mulva keress meg itt és irj..... :)
13/26 A kérdező kommentje:
nem fogok kymcot venni mert nem tetszik a neve :D Nálam ez is egy döntő érv. Amúgy elolvastam már szinte minden írást népítéleten, és legyen az kymco, honda, yamaha, derbi, akármi 70-90% ban mindent dicsérnek a maradék pár ember meg szarozik... nos szerintem ők fogják ki a gyári hibást/ vagy használtnál az agyonhajtott elsumákoltat, de ahogy látom, ezek minden márkánál benne vannak a pakliban:)
2013. jún. 6. 23:31
14/26 anonim válasza:
a derbi senda nem robogó, és sokkal többet eszik mint pl egy honda dio, dioval eljársz 2,5-3 liter körül, a sendával 4-4,5 nekem, sokkal nehezebb, és 6 sebességes váltós, bár tény az is, hogy a 21 colos kerékkel menni jóval kényelmesebb mint a kis talcsika kerekekkel, de ezeken az 50-es 6 sebis motorokon, ha pl lassítasz 10 km/h-t akkor 3 fokozatot váltasz vissza, hogy erőben legyen, ez idegesítő lehet városban, 5 méterenként le-fel váltogatni, én mondjuk szeretem, de nem városban járok
15/26 anonim válasza:
1/14 vagyok. Aprilia sr 50 vagy Aprilia Sport City. 13 éve motorozom, aprilia rs 50-nel kezdtem most pedig RSV4 Factory gépem van. Japán motorok is jók, de az Apriliámmal Yamahákat, Hondákat messze lekörözöm
16/26 A kérdező kommentje:
igazából nekem a 3liter és a 4-5 liter nem jelent olyan óriási nagy különbséget, az autóm 9 alatt nem eszik, szóval nekem még az 5 is visszalépés lenne, amúgy nem városban fogok közlekedni, a nyárra lett egy lehetőségem kiköltözni falura és munkahelyemre bejárásra kell valami 50 es kis gépezet, hogy elérhető áron tudjak munkába járni, amúgy oda-vissza napi 24km ről lesz szó.
2013. jún. 7. 18:16
17/26 anonim válasza:
ha faluról akarsz bejárni városba, miért nem nézel egy aprilia pegaso 125-ös gépet? robogó szerintem csak városban jó választás, ha egyik helységből mész a másikba, szerint egy pegaso lenne az ideális
18/26 anonim válasza:
ez a "minőséget akarsz aprilia" ezt felejtsd el aprilia gyártja ezeket a szar injektoros motorokat , szerintem inkább vegyél egy gilera stalkert, vagy egy yamaha aeroxot , bár ezek nem fognak beleférni a te árkategóriádba. ennyiért tényleg a yamaha jog meg a dio ami megéri a pénzét de ezek a robogók nagyok kistestűek inkább még spórolj egy kicsit
19/26 anonim válasza:
ne azt mond hogy szar injektoros motorokat gyárt, hanem hogy nem tudod megvenni maganak. miért lenne szar? mert kategóriáján belül fényévekkel lövi a vetélytársait? Mehetünk fentebb is, nekem RSV4 Factory-m van, a kategóriájában nincs olyan motor amelyik feltudná vele venni a harcot, ugyanigy van a pegaso 125-be vagy bármelyik kategóriába. Az tény hogy rohadt drága, de ha normálisan hajtod semmi gond nincs vele. Régebben RS125-ös gépen volt, mikor bejöttek a 4 ütemű 250-es gyorsaságik mint Yamaha YZF meg társai, szopattam a 2T-s RS-emmel őket- igaz 3000km-ént cseréltem a lelket benne, meg szlopálta a tankot de volt tekintélye a gépnek
20/26 A kérdező kommentje:
b-s jogsim van, nincs költségvetésem sem szabadidőm a1 et vagy bármilyan a-t csinálni, uh csak 50 es moci jöhet szóba.
2013. jún. 7. 19:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!