Simson nagyon gyenge töltés 2db töltőtekercs?
A gyenge töltést nem ilyen vajákolással kell javítani. Inkább a lendkereket kell delejezni, újra cserélni az elöregedett szigetelésű, zárlatos töltőtekercset és megvizsgálni, szükség esetén javítani a feszültségszabályzót.
A Simson feszültségszabályzója egyébként sem örülne a két tekercs által produkált kétfázisú váltakozó feszültségnek, főleg akkor, ha az eredetinél nagyobb teljesítményt engedsz rá.
Simsonon 2 töltés vezeték van (Simson.hu-n olvastam). Nekem is lemerült az akkumulátor egy idő után, hiába új(ugye indexek, órák háttérvilágítása, visszajelzők, gondolom leszívták). Akkor keresgéltem én is utána, és a fesz. szabályzóból(az 5 szálasból) 2 töltés vezeték jön ki, az egyik az erős töltés, a másik pedig a gyengébb. Mióta az erős töltés van rákötve, nem merült le 1x sem.
Itt a link, amely alapján ki tudod bogarászni melyik-melyik: :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!