Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » A robogó akkuja nem veszi fel...

A robogó akkuja nem veszi fel a töltést?!

Figyelt kérdés

Észrevettem, hogy nagyon gyorsan lemerül az új akku is. töltés után szintén 2-3 napig bírja. Arra gyanakszom, hogy nem töltődik eléggé menet közben.

Ez főleg csak az indexeknél fontos, mert akku nélkül nem működnek. Hogy tudom ellenőrizni, hogy mi a gond? (Gilera/Piaggio Typhoon)

Az önindító egyáltalán nem indítja a motort, az indexek gyengék az akkuval, és gyorsan, kis megszakításokkal villog, ha bekapcsolom.

2013. máj. 7. 09:31
 1/3 anonim ***** válasza:
Nekem volt már vadi új akkum ami cellazárlatos volt, és ugyanezeket a hibajelenségeket produkálta. Boltban terhelővillával kimérték, kaptam újat, amivel egyből jó volt, és a motor töltőrendszerének kutya baja nem volt.
2013. máj. 7. 10:11
 2/3 anonim ***** válasza:

Kérj kölcsön egy egyenáramú voltmérőt, azzal megmérheted a motor töltését.(a töltőfeszt)Ha az jó, akkor lehet gyanakodni az akkura.

Ha van rá lehetőséged, vedd ki az akkumlátort, és töltsd külön egy digitális töltővel. Ez időigényes, egy napot szánj rá. megéri,ebből is sok minden kiderül.

2013. máj. 8. 06:52
 3/3 anonim ***** válasza:
nem lehet hogy valami szívja az áramot álló helyzetben is?
2013. máj. 8. 08:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!