Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Töltés lámpa 90 fölött halvány...

Töltés lámpa 90 fölött halványan világit, majd egyre erősebben?

Figyelt kérdés
Volt egy generátor cserém Valoe vagy mi volt raja, most Bosch, kb teljesen egyforma 70 amper mindkettő csak ez 14 v a másik 12volt. Egy honapig jártam vele a várost mindent ok, kimentem pestre, elkezdett halványan világitani és ahogy nyomtam a gázt egyre erősebb volt, leállt hiába nyomtam a gázt, be kellett bikázni, teljesen lemerült az akksim, az egyébként tiszta uj banner. Majd pestre valahogy elvonszoltam a kocsit a saját lábán, ott nézem és látom h a generátor pozitiv negativ sarujábol valamelyikrol hiányzik az anyacsavar, ez volt a baj? Megprobáltam kézzel feltenni egyet amennyire tudtam lapos csavarhuzoval meghuzni, és igy indultam, haza 140km alatt semmi nem volt világitás is ment gps is, mad egyszer megint halványan elkezdett világitani. Ezt az anyát kell izombol rácsavarni egy kulccsal ez volt a hibája?
2013. máj. 9. 10:06
 1/2 anonim ***** válasza:
Mennyit tölt a generátor alapjáraton ill. ha pörgeted a motort? Ha elszáll a generátor fesz.szabályzód csinálhat ilyet,meg tönkre is teheti az akksid.
2013. máj. 9. 11:10
 2/2 A kérdező kommentje:
fogalmam sincs de alapjaraton egyaltalan nem vilagit
2013. máj. 9. 11:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!