Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » 4 ütemű robogókhoz kell...

4 ütemű robogókhoz kell motorolajat venni? Milyen olajat kell benne cserélni ha kell és milyen gyakran? (Váltóba, vagy hajtőműolaj)

Figyelt kérdés
Valaki, ezen az oldalon ezt írta a két ütemű és négy ütemű motorok összehasonlításakor: Maximum 3-3,5 litert eszik. Maxon húzva neki nincs üveghangja. Tankolásnál nem kell az olajat beleszámolnod. Netán elromlik az olajszivattyú és megszorul.

2013. jún. 2. 15:22
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Ez kicsit érdekes mert nekünk volt évekig egy asszem Honda Dio 50 es 4 ütemű de én olajbetöltő nyilást meg nívót nem láttam rajta az is biztos. És sose lett cserélve, de szerintem az ilyen kis 50 es 4 üteműekbe az emberek 75% azt se tudja hogy cserélni kell, én se tudtam eddig, de nem lett baja, azota már el lett adva de az uj tulaj is használja tehát elég jól birja.
2020. máj. 30. 01:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!