Szerintetek melyiket érdemes megvenni?
Figyelt kérdés
Majd motort szeretnék vásárolni , de nem tudom , hogy milyent. Sport és az enduró között kellene döntsek. Egy KTM EXC 125-re gondoltam , de nem tudom , hogy mennyibe kerül annak a fentartása , mennyi időnként kell benne cserélni dugót vagy más alkatrészeket. Még egy olyan problémám is van , hogy legfőképpen terepezni szeretnék vele , de utra is mennék. Ha egy cross gumit rakok rá , akkor azzal hogyan lehet menni úton? Vagy esetleg van olyan gumi ami utra es terepre is egyarant jo.2013. jún. 2. 12:36
1/1 anonim válasza:
Le fog kopni aszfalton a krossz gumi, és szerintem az irányítás is rosszabb lesz mivel fele akkora a futófelület. Vegyél Supermotot+ 1-1 rugót előlre hátulra, 1 szett terepet és egy szett aszfalt gumit és amikor terepezni mész akkor mész azzal ha meg aszfalt akkor felszereled azt. Sportmotorral nem tudsz terepezni, hozzá kell tenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!