Miért érdemes megvenni egy Kacsát?
Figyelt kérdés
Citroen 2Cv-re gondolok.2013. ápr. 12. 14:48
1/5 Benyovszky Oszkár válasza:
Ismerek egy olyan valakit aki csak azért vett lyet mert társasághiánya volt, miután megvette mindig járt a kacsa találkozóra, Ő kizárólag ezéert vette.
Sosem panaszkodott rá, nem fogyaszt sokat, alkatrészt azt nem tudom. Ha még veterán vizsgája is van akkor kifejezetten kevésből fenn lehet tartani, de ahoz sok kritériumnak kell megfeleleni.
2/5 Benyovszky Oszkár válasza:
az első válasuzoló vagyok
Egy régi kacsáról beszéletem nem egy vadiújról
3/5 anonim válasza:
Nosztalgia, kultusz. Semmiképpen nem észérvek alapján, hanem szerelemből. Mint a Bogarasok, Minisek, veteránautósok.
Észérvek alapján nem "érdemes" megvenni, mert nagyon elavult, nem biztonságos konstrukció, mindenféle öregautós nyűggel. Viszont megvan a charme-ja.
4/5 anonim válasza:
Mi ceges autonak hasznaltuk a fonokom kacsajat egy ideig...pedig a valodi ceges auto egy 2003-as ford mondeo volt,megis mindenki a kacsat vezette,nemtom,kozhely azt mondani hogy lelke van-de lelke van,egy komedia az a kocsi tiszta cirkusz vezetni,rohej az egesz-de tenleg lehet szeretni....
5/5 A kérdező kommentje:
Én is szerelemre gondoltam, imádom a kocsit. Tudom, nagyon régi, és nem túl biztonságos, de hétvégi autónak sztem jó. A kis fogyasztása pedig mégjobban kívántatja. Ezen kívül meg tényleg minden franciás dolgot szeretek, és ennél franciásabb dolgot nemigen tudok elképzelni. Köszönöm az eddigi válaszokat! Várom az esetleges többit is! ;)
2013. ápr. 19. 22:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!