Érdemes megvenni szerintetek ezt az autót?
Egy 1992-es Volkswagen Polo 2f Fox-ról lenne szó. Coupe változat, 1043ccm, 45LE. 202 ezer km van benne. Ehhez hasonló kocsi: [link]
150 ezer ft-ba kerülne, de lehet, hogy tudnék még belőle alkudni egy keveset. Megnézni már megnéztem, vittem magammal autószerelő ismerőst is, próbaút is megvolt. Műszakilag kifogástalan, minden okés vele, most volt féktárcsa és betét csere, olajcsere, gyertyacsere, és ősszel cserélték a két első teleszkópot is. (ezek biztos dolgok, ismerjük az eladót, megbízható, szavahihető ember)
Ami a hibája: a festése nem az igazi, a tetején pattogzik le a lakk.
Munkába járni használnám, napi 15km-es ingázásra. Mit szóltok hozzá? Megéri megvenni?
# 4
Nem volna olyan sok az a rákölteni való. Egy újabb kocsiba való önindító árán itt kaphatsz már komplett dodnor kocsit is. És mond már meg nekem ha te ezt nem vennéd meg, akkor milyen kocsit vennél ennyi pénzből? Mert gondolom ennyi a rávaló. És ne gyere azzal hogy gyűjtsön hozzá még egy millát, mert ha olyan jól keresne hogy lenne lehetősége rá akkor biztos várna a vásárlással.
Őszintén szólva 300 ezret szántam eredetileg kocsi vásárlásra, de ha nem muszáj, nem költeném el mind. Ez a lehetőség hirtelen jött, és egész jó ajánlatnak hangzott, ezért gondolkodtam el rajta.
Kocsi meg mindenképpen kéne, mert nincs helyi közlekedés a lakhely és a melóhely között, valamivel meg be kell mennem. Eddig egy munkatársam cipelt, de kezd kényelmetlen lenni, hogy mindig csak ő vezet. Így lehetne egyik héten ezzel, másik héten az övével járni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!