Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Tudnak 200 km/h-val menni a...

Tudnak 200 km/h-val menni a nagy amerikai batárok?

Figyelt kérdés
2013. jún. 2. 10:00
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
Azért az előzőnek nem volt teljesen igaza, unni nem fogod. Legalábbis remélem ;-)
2013. jún. 4. 18:58
 22/23 A kérdező kommentje:

Komáromot terveztem...majd csak összejön! :) A fene. Itt az álomautó múzeum van, néha elgurulok előtte, nagynéha egy-egy nagyvas áll a kertben...Ja, és a 11. kerületben van egy bronzszínű kocka Chevy, bazinagy, állati jól néz ki! Az tök kéne! Jó lehetett az a buli ott, ha így lehet menni a kocsikkal! Ha egy lenne nekem, a legszögletesebb kéne, és egy aerodinamikai vizsgálattal "áramvonalassá" csinálnám valahogy, kis módosításokkal.

Jaj, van még egy nagyvas, ami szokott cirkálni. Dél Budán lakom, és néha erre járkál egy hetvenes évekbeli fekete Mercury. Ki ismeri látásból?

2013. jún. 5. 17:08
 23/23 A kérdező kommentje:
Olvasgattam utána a dolgoknak! 1991 és 1996 között gyártott Chevrolet Caprice Classic-ok mennyire klasszak! Már tök modern formájuk van, és bruuutálisak! Egy olyan kéne nekem, állatira tetszenek. Rendőrkocsik is voltak belőlük dögivel.
2013. jún. 11. 15:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!