Cheeka kérdése:
Melyik autó típust keresem? Hátsókerekes, könnyű (max 900kg), gyárilag minimum 100 lóerős, nem kabrió, nem drága, és nem baj ha régi (max 30 év. ).
Figyelt kérdés
Utcán használnám, felújítva, átalakítva, erős diesel motorral (ne egyen sokat, haladjon és hátul kaparjon)2013. máj. 31. 23:04
11/13 anonim válasza:
A TDS motoroknak nincs túl jó hírük, a 18 tds meg elég híg fos. Szerintem nem véletlen, hogy míg a VW 1.9 TDI-k szét vannak tuningolva, addig ezekből nem látni tuningolt példányt, legalábbis én még soha nem láttam.
Papírozva lehet, hogy nem megoldható az E30 20d, de találkozón láttam én még E46 M3 motoros E30-at is, valahogy gondolom azt is átküldik műszakin. Powerfanatics.com-on érdemes olvasgatnod, vannak nyomon követett projektet, hátha tudsz belőlük meríteni ötletet.
12/13 A kérdező kommentje:
A 18 tds-ről nem győztél meg, szerintem azért nem tuningolják, mert ott van a 25tds, ami jóval erősebb, na azokat viszont tuningolják. Ez a kicsi is egy láncos motor, ugyanaz a konstrunkció mint a nagy, csak kevesebb van 2 hengerrel. A vw-ból a golfokban nincs nagyobb diesel motor, az egyébként is az több mint 300cm3-vel nagyobb is, az AFN 110le, nagyon jó alap a tuningra, nekem is volt ilyen golfom. Leírtam feljebb, hogy nem versenyre kell, hanem az alacsony fogyasztás is fontos, ha tartósan tud majd 120le körül, nekem az is elég. Egyébként a vw motor is tuti lenne bele, csak az elég gáz egy Bmw-be. (Pedig láttam már rá példát, ráadásul egy szép e30 m3 kasztniba)
2013. jún. 2. 15:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!