Az emberek, akik tanácsot kérnek, hogy milyen felső luxus kategóriás kocsit vegyenek, mit várnak?
Ezek kb olyan szintű kérdések mint amit te most feltettél.
Mit vársz válasznak?
Én tudom hogy provokálnak meg direkt az embereket próbálják irigylésre bírni, de a hülyének is feltűnik hogy egy 31 éves embernek honnan lenne 30 millió forintja egy különleges autóra
Másrészt aki ilyen autót akar az tudja hogy milyen lesz fenntartani szervizelni, meg úgy összességében mindent, és nem itt kérdezne, ahol az embernek már nagy szó ha egy 4 éves bmw-je van
A mai ilyen kérdés az volt mikor a srác 25 évesen R8-at akarna venni :) Erre mondják valóban hogy álom az egész, mert átlag ember gyűjthet élete végéig
20/F
Az ilyen gazdagságnak is meg van az ára!Tuti nincsenek igaz barátaik,stb stb
Nem értem hogy mióta számít egy luxusautó vásárlásnál másnak a véleménye?Az ilyen minek akar autót venni,ha azt sem tudja hogy mit akar!?!
Két eset lehetséges.
Vagy abban reménykednek, - mivel ide azért sokan járnak - hogy találnak velük egy anyagi színvonalon élő válaszolókat, akik segíteni is tudnak.
Vagy egyszerűen dicsekedni akarnak. Utóbbi esetben sokszor még csak nem is igaz a kérdés, arctalanul bármelyik csóró eljátszhatja a gazdagot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!