Simsonom mitől lehet ilyen rossz?
Figyelj ha nincs jól beállítva abenzin levegő keverék akkor ez is okozhatja a rángatást.
Én egyszer eljáccottam vele egy napot,nos a négyütemezéstől a színtiszta gyorsulósig minden megvolt :) Mármint találtam olyan beállítást hogy atomdús keverék és nagyon szépen ment vele de viszont úgy füstölt mintha arol 2t vel menne a gép. :) Nagyon sok függ a jó beállításoktól.
Próbaképpen feljebb veheted a tűt,figyelheted hogy hogyan reagál a hirtelen gázadásra(az sem jó ha hamar pörög fel aztán lassan vissza és az sem jó ha lassan pörög fel és gyorsan le),
tisztelt kérdező. Ha elhoztad a szerelőtől és azóta rosz akkor métnem vited visza hogy bajod van vele nézze át ujra?
Másrészt meg igy nem fog megoldódni a dolog ha itt kérdezel és nem értesz hozzá vide el szerelőhöz persze ojanhoz aki igényes a munkájára és akor nem lesz gond vele.
sok sikert ;) :)
ja és még valami. Nekem is s50-em van. Én 60 000-et költöttem rá de az enyém az eböl a pénzből kapot skf csapágyaakat víton duplafalu szmeringet klingerit tömitéseket uj kuplung lamella
60/4- henger szett 0km-es kyston vékony krómgyürüs dugóval.
felujitott főtengó.tervezett rezó60/4hez és egy komplet átalakitott babeta gyulát. 105 km/h a vég sebesége
Elfárad pár kilóméter után?Ez tipikus kipufogó koszos vagy a klégszűrőd koszos.De lehet ez még gyertya,trafó(nézd meg melegszik e)
Szerintem a kipufogót kikéne égetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!