Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Hová tűnik az áram az autóm...

Morzsa kérdése:

Hová tűnik az áram az autóm aksijából?

Figyelt kérdés
A régi aksim 4-5 éves volt,és a télen csinált olyat,hogy az egyik reggel indítottam volna,és se kép,se hang,még a műszerfal sem volt megvilágítva,tiszta sötétség volt.Az autóvillamossági szerelő bemérte,és gyenge volt,ezért márciusban vásároltam egy új aksit,17ezerért,és eddig minden tökéletesen működött.Két napja indítottam volna a kocsimat,és ugyan úgy se kép,se hang.Azóta feltettem a töltőre,és indul,de mindenképp elviszem újra az autóvillamossági szerelőhöz.Szerintetek mi lehet a probléma?Mitől merülhet le az aksi?S.O.S.
2013. máj. 29. 17:17
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
és ha lekötöd a sarut használat után akkor nem merül le az aksi reggelre? riasztó vagy valami lemeríti, mekkora kapacitású aksi?
2013. jún. 17. 10:36
 12/13 A kérdező kommentje:
Ha lekötöm a sarut,akkor nem merül le reggelre.Egyébként a tesco-ba vettem az aksit.Ja,és 55 Ah.
2013. jún. 17. 17:12
 13/13 anonim ***** válasza:
dízel vagy benzines? mert a dízelnek ez az aksi nagyon pici, ezért gondolom benzines, nekem az 1.4-es autómban volt gyárilag 55Ah de szerintem picike is, de valami leszívja, szerelő gyorsan kideríti hogy mi szívja le, és minnél hamarébb derüljön ki, mert tönkremegy az aksi, mert egy bizonyos pont alá lemerül az aksi és akkor megeszi a fene az aksit
2013. jún. 18. 17:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!