1 B kategóriás jogositvány tényleg 200 ezer forintba kerül?
Figyelt kérdés
Egyszer azt hallom hogy általában összesen 200 ezer forintból kijön mások azt mondják már 80 ezer forintért is lehet szerezni mi az igazság?2013. máj. 29. 13:32
1/10 anonim válasza:
Tavaly Csongrádon 130-ból vizsgáztam. Mindenből elsőre, 30 óra vezetéssel ennyiből jött ki.
2/10 anonim válasza:
Amikor én csináltam a B kategóriát ( húú az sem most volt ) valami 1500 körül volt egy vezetési óra. Ha kicsengeted a 30 órát, az önmagában 45 000. Szerintem a 80 000 irreálisan alacsony ár manapság. Előttem leírták, kb annyira számíts.
3/10 anonim válasza:
Majdnem 200, tényleg. És persze, írnak mindent, de nem úgy kell számolni, hogy a 30 kötelező óra elég lesz, én is vettem még azon kívül vagy 15-öt, de legalább meglett a forgalmi vizsga elsőre; inkább arra költsem a pénzt, mint egy másik vizsgára.
4/10 anonim válasza:
80 ezerből tuti, hogy nem lesz jogsid, max józsefvárosi. :)
Ellenben a 200 is kicsit túlzás, akkor lesz ennyi, ha párszor ismétled a forgalmi vizsgát. Én 5 éve vizsgáztam, 120-ból jött ki összesen (ha jól emlékszem).
Számolj 150-el, annyiból kijön.
5/10 anonim válasza:
Ha pl 50 km be kel járnod mint nekem is kellet 6 éve akkor kell rá a 200.000 a bejárási költséggel
6/10 anonim válasza:
Én most végeztem a jogsival..147.000ft volt (okmányiroda,orvosi ,mindennel együtt)
7/10 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat
2013. máj. 29. 16:35
8/10 anonim válasza:
nekem is 140 valamennyi volt két éve, hét plusz órával, oktató miatt, tudtam vezetni, ő meg a hét plusz órával garantálta hogy meglesz a jogsim, meg is lett, és mivel nekem az idő számított, így megérte, mert ha nem veszek órát, belenyúl a pedálba, és meg is buktam, szóval ezért kellett 7 plusz óra.
9/10 anonim válasza:
6évvel ezelőtt is volt ilyen akció, hogy "jogosítvány 80 000-ért" ez rendben is volt, de ez a vezetés órákat (rutin és forgalom) és a kresszvizsgáravaló felkészítést jelentette, a vizsgadíjjakat külön kellett fizetni(Kresz, rutin, forgalom), ha megbuktál akkor plusszórákat kellett fizetni, és újboli vizsgadí, plussz az egészségügyi vizsga, szóval 110-120-ba volt a vége akkor is mire végeztél. A 200 Ftot azért soknak tartom, nyilván nem mindegy milyen autós iskola, hallottam olyanról is ami külön vezetéstechnikai oktatást is tart (csúszós út szimulálása stb...) azok drágák, de egy alap normál iskolánál szerintem 120-150 közt lehet végezni.
10/10 anonim válasza:
A 200 sok , a 80 meg kevés, 150-el számolj, az nagyjából reális.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!