Pvmadam kérdése:
Ha van B kategoriás jogsim, akkor az A1 es jogishoz csak 1 rutin vizsgát kell tenni és kész?
Figyelt kérdés
elöre is köszi a válszaokért2013. máj. 24. 18:57
1/8 anonim válasza:
sajnos nem
mindent meg kell csinálni kivéve a elsősegélyt :/
3/8 anonim válasza:
Minden vizsgát meg kell csinálni. Gondolom a B125 nevű vizsgával akarod megcsinálni. Itt annyi engedmény van hogy gyakorlati ás elméleti órák száma kevesebb (és persze olcsóbb is)
4/8 anonim válasza:
Nekem anno amikor az A-t és B-t csináltam, akkor elég volt egy KRESZ vizsga, de akkor már volt egy Mopedem (első jogsi), meg A1-em is, de különben mindenesetben kell a kresz+rutin+forgalmi.
Egy kis dicsekvés: 12 vizsgát csináltam meg, és mind elsőre :).
5/8 anonim válasza:
már nincs is rutin B jogsinal a1 még van?
6/8 anonim válasza:
Csak a B kategóriánál nincs már rutin. Az összes többinél még van.
7/8 A kérdező kommentje:
értem, szerintetek mennyivel jobb egy 125ös supermoto egy 50 esnél? vagy mennyire kockázatos átpapiroztatni?
2013. máj. 25. 16:00
8/8 anonim válasza:
Nem csak maximum 40-el mehetsz vele, szállíthatsz utast, mehetsz autópályán...
Kérdés még hogy mennyivel jobb?
Azt hogy kockázatos-e azt hogy érted? 50-esként használtad eddig? A régi papírjai megvannak? Ha igen akkor semmi gond. Csak forgalomba kell helyezni azokkal.
Ha meg nincsenek megfelelő papírjai akkor meg felejtsd el hogy te azt Magyarországon forgalomba fogod helyeztetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!