Tényleg drága egy 3 éves skoda octavia szervizelése úgy általában?
Figyelt kérdés
Nászajándékba lehet hogy kapunk, de egyébként nem vagyunk éppen gazdagok. A fenntartása még nem gond, de mi van, ha szervizelni kell?2013. máj. 28. 14:01
1/13 anonim válasza:
A fogyasztása rosszabb, mint a szervíze.
Jó ajándék, de el kell cserélni egy még jobb választásra ;p
2/13 Dörmögő válasza:
Diesel vagy benzin? Egyébként 3 éves az autó, jó eséllyel nem kell szerelgetni egy darabig. (1.9 tdi megbízható, és nem fogyaszt sokat)
3/13 A kérdező kommentje:
Diesel, 1.6-os, akitől kapjuk azt mondja, 5 liter alatt fogyaszt. En is abban bìzom, hogy azért néhány évig nem kell szervizbe vinni.
2013. máj. 28. 14:24
4/13 Dörmögő válasza:
Egyébként nemigazán értem a kérdés lényegét. Lehet hogy kaptok, nem vagytok épp gazdagok, el kell fogadni és örülni neki. Javítása nem olcsó, de benzinesnél is láttam már többszázezres számlát. Grat az esküvőhöz.
5/13 anonim válasza:
A benzines zabálja csak az üzemanyagot, a dízellel rendben lesztek.
6/13 anonim válasza:
Az 1.4 TSI motor kb 6,5 literrel beéri! Az 1.6 CRTDI 105 lovas ami a tiédben is lesz a valóban keveset fogyaszt,és ha rendszeresen elviszed a kötelező szervizekre a világból kimegy alattad!
7/13 Dörmögő válasza:
Az 1.4 tsi motornak a gyári értéke 8-8.8 liter városban. Az 1.6 tdi meg 5.7 városi fogyasztás gyári érték szerint.
8/13 anonim válasza:
Én konbinált fogyasztásra írtam a fentieket,mert gondolom nem csak városban szaladgálnának a kocsival!
9/13 Dörmögő válasza:
Igen igazad van. Csak valamiért a városi közlekedés volt a fejemben.
10/13 anonim válasza:
"A benzines zabálja csak az üzemanyagot, a dízellel rendben lesztek."
frászt! pont abban kevesebb a hibafaktor. apámnak Mk2 1.6 MPI van. nincs benne rengeteg, 130 ezer km, de szerinted a 7l fogyi zabál? a kötelezőkön kívül sose volt a legkisebb baja sem amúgy. a vezérlés csere ezen is 120 ezer körül van, de ezt minden autón kell időnként úgyis.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!