Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Melyik autóval mennyiből...

Melyik autóval mennyiből járom meg?

Figyelt kérdés

A táv : 247 km

város : 10 % ( 50 km/h)

autópálya : 66 % ( 130 km/h)

országút : 24 % ( 90 km/h)

Az autók : - Opel Astra H 1.7 CDTI (101 le)

- Ford Focus II 1.6 TDCI (110 le)

- Hyundai i30 1.6 CRDI (115 le)

- Fiat Bravo 1.6 Mjet (105 le - 120 le)

- Kia Ceed 1.6 CRDI (115 le )

- Renault Clio III 1.5 dci (86 - 106 le )

- Opel Corsa D 1.3 CDTI (90 le )

- Fiat Grande Punto 1.3 Mjet (90 le )

- Ford Mondeo 2.0 TDCI (116 Le - )

- Opel Vectra C 1.9 (120 Le)

- Renault Laguna 1.9 dci (120 le)

- Renault Megane Limusine 1.5 dci (106 le)

2013. máj. 27. 18:44
1 2
 11/16 Bence21 válasza:
65%
Koreai autókkal mi is a gond...? Oo 5 évig volt Kia Rio 1.5 CRDi az ég világon semmi baja nem volt, most meg Kia Ceed 1.6 benzines ezis 5 éve megvan ennek sincs semmi baja!! Vagy csak előítélet a KIA-val szemben?-.-
2013. máj. 28. 14:21
 12/16 anonim ***** válasza:
Előítéletek, érdekes módon akár milyen autó volt a családban, semelyikkel sem volt gond. Fiat Tipo 1.7D (750.000 km!), Peugeot 306 1.9D (270.000), Daewoo Kalos 1.2 (100.000 km), érdekes módon egyikre sem kellett sokat költeni (1-2 dolog, kopóalkatrészek), viszont haveri körben mindenki hülyének nézett hogy olasz, francia, koreai autóm van.
2013. máj. 28. 18:05
 13/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat !
2013. máj. 28. 19:24
 14/16 anonim válasza:
Mindenki olyan autót vesz amilyet szeretne vagy amire telik! Nem sikerül meggyőzni engem arról, h. cseréljem ki a passatot vagy a párom auris-át egy pl: kia-ra vagy dacia-ra. Ki lehet fogni a jót biztos, de én nem kockáztatok és hát ugye... nem magyarázkodom, kérdezz meg egy pártatlan szerelőt aki nem tudja milyen autód van illetve, h. milyenben gondolkodsz. Meg lehet nézni a német ADAC statisztikáit is melyek a megbízhatatlanok és hozzáteszem azt is, h. németbe 10 autóból olyan 5: Audi, Merci vagy VW (ebben a sorrendben). Ennek ellenére nem ezek a listavezetők pedig sok gurul belőlük. Az Opelről nem tudok véleményt alkotni, sosem éreztem rá kényszert, h. vegyek és hiába német, ott nem sokat látni belőlük kivéve az insignia, az nagyon jó és azt már egyre többet látok németbe is! A japán dízel-ről nem tudok sokmindent de gondolom azért mert az eu-ban a japánok benzinese az elterjettebb és szerintem ezért is szeretem ezt a párosítást, pedig már nem az első német dízel és japán benzinesünk van :)
2013. máj. 29. 08:33
 15/16 Bence21 válasza:
Igaz az, hogy mindenki olyat vesz amilyet tud meg amilyenre van pénze, de mielőtt mondaná a sületlenséget, h ez sz*r az sz*r olvasson utána.(gondolom én, h így kéne). Most olvastam tesztet a legújabb Golfról, hát nem voltam elájulva meg csak a VW márka kerül annyiba. De így van mindenki olyat amilyet szeretne, én a kérdezőnek teljes biztonsággal ajánlom a KIA-t és a Hyundai-t mert jó autók:)
2013. máj. 29. 15:10
 16/16 anonim válasza:

Igazad van és elnézést ha megsértettem valakit!

Nem szándékos volt :)

Amúgy a Kia és a R.Megane Lim. nekem is tetszik de ezt nem merném mondani az asszonynak és a barátoknak mert lehurrognának!

Egyébként a Renault 1.5 dci motorja az jól bevált és sokmindenbe pakolják bele és peugeot motorok vannak pl: a volvo s40-es és v50-es kasznikba és azt belgába rakják bele (és a dízel ignisbe is úgy tudom azokat hozatnak) a Mitsubishi carisma pedig peugeot váltóval szerelt a Saab is a Fiat 1.9 jtd motorokat szerelt be...stb

ui: a németeknél kihagytam a listából a bömbit.

2013. máj. 29. 16:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!