A Volkswagen csoport 1.6D,1.6TD motoros verziója a megbízhatóbb vagy az Opel 1.7D,1.7TD, vagy a Ford 1.8D/1.8TD dízelmotorjai?
Köszönöm a válaszokat!
Amit azóta megtudtam, hogy pl. a Peugeot 205 1.9d és a nagyobb HDI is jó konstrukció, nem is drága hozzá az alkatrész, de nem a legjobb szerelni, és a motoron kívül, elvileg, nem a legjobb konstrukció, ezért a szerelő ismerősöm véleményénél maradva, csak az Isuzu 1.7-es dízelt és a Volkswagen 1.6 és 1.9-es dízel verziókat kerestem. A japán autókat szeretem, jó konstrukiós dízel motorok vannak, de az alkatrészárak miatt maradtam a németeknél.
Szerencsére azóta már megoldódott a probléma. Mivel nem találtam jó dízelt a fent felsoroltak közül, csak, véleményem szerint, irreális áron, ezért vettem egy jó állapotú benzinest, egy jó dízelhez képest barátságos áron, mert ugye 15-20éves autókat már egy kicsit gyakrabban kell szervizelni. 1 éves tapasztalattal és 15ezer km után ki merem jelenteni, hogy jól tettem.
Mégegyszer köszönöm a hozzászólásokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!