Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Minden DSG valto tud Launch...

Minden DSG valto tud Launch Controlt?

Figyelt kérdés
2012-es VW golf 7 sebesseges DSG valtoval. Az erdekelne, hogy ez a valtozat is tudja-e a Launch Control funkciot?

2013. máj. 24. 13:55
 1/7 anonim ***** válasza:
ez egy jó kérdés :) engem is érdekelne!
2013. máj. 24. 17:09
 2/7 anonim ***** válasza:
amelyik kormány mögötti váltófüllel van szerelve azoknál van launch control, az újabbaknál mindnél van, régebbi típusoknál nem, tehát a 2012es 7es Golfban van szerintem
2013. máj. 24. 20:52
 3/7 A kérdező kommentje:
Koszonom szepen :)
2013. máj. 28. 15:07
 4/7 anonim ***** válasza:

jó nagy baromságot írtam az előző válaszommal, úgyhogy elnézésedet kell kérnem!

csak azok a DSG váltós kocsik tudnak launch controlt, amelyeken van egy külön launch controle gomb, vagy ha taposod a féket és pl benzines kocsinál 3-4ezerig felpörgeted a motort és a fedélzeti computer kiírja, hogy launch control aktív

2013. jún. 1. 14:41
 5/7 anonim válasza:
Én úgy tudom, hogy a helyes eljárás az, hogy lehúzod S állásba, kikapcsolod az ESP-t és utána nyomod egyszerre a féket és a gázt is. Amennyiben felpörög a motor 3-4E fordulatra, akkor benne van :D és hajrá!
2018. dec. 8. 21:55
 6/7 anonim válasza:

5-ös.

Úgy nem ég le a kuplung?

febr. 16. 11:33
 7/7 anonim válasza:
Amennyiben benne van a launch control, akkor benyomott kuplung mellett pörgeti a motort ameddig le nem lépsz a fékről. Akkor összezár és megy...
febr. 21. 08:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!