MERCEDES-BENZ E 220 D Classic-t 500 ér megéri megvenni?
Annak, hogy 418 ezer van az órájában, kifejezetten örülni kellene, mert ez azt jelenti, hogy vagy régen tekerték már vissza az óráját, vagy nem tekerték vissza annyit. Ha nincs szervizkönyv az autón, akkor a kilométeróra SOHA, SOHA, SOHA, DE SOHA nem annyit mutat, mint amennyi van benne, mert az összeset visszatekerik. Sose a kilométert nézd, hanem az állapotot! Aranyszabály.
Egyébként pedig azért mondtam, amit mondtam, mert eleve megnéztem pár mercit, amíg a teljes hulladékok közül találtam egy normálisat, ezen kívül pedig van a körömbe mercis, aki szintén tanúsítja azt, amit mondtam.
Amúgy nézz meg párat, és látni fogod, hogy ilyen áron csak romokat találsz sajnos. A hibák pedig állás közben is előjönnek, a kaszni ugyanúgy szétrohad, a műanyagok elöregednek, az alkatrészek pedig lehet, hogy amíg első kilométereken használod még bírják, de aztán sorra beadják a kulcsot. Nemhiába adják ennyiért őket. Nyilván te is drágában adnád, ha tudod, hogy bizonyos állapotú autóért többet is elkérhetsz. Mindenesetre nézz meg párat, az kezdésnek jó.
Ha a kérdező a 418k km-t sokallja, akkor mit mondana erre:
715 000km, ex taxi és néz ki úgy kivül/belül, mint amit a a kérdező linkelt. :)
( ha már a km számláló állására élvezkedünk )
Kedves kérdező. Megkérdezted hogy "MERCEDES-BENZ E 220 D Classic-t 500 ér megéri megvenni?". Mindenki mondta hogy ennyiért 100% hogy nem, erre te azt erőlteted hogy akkor is megveszed.
Akkor kár volt a kérdést feltenni, szaladj és vedd meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!