Sztem igen, megéri nagyon is. ez nem csak 1 autó hanem egy hatalmas élmény, egy jelkép...
hasonló bálnát vezettem sokáig csak az 500as (hullámlámpás bálnára cseréltem:)). ha nem gond az a tizenpár liter fogyasztás akkor gyorsan foglalózd le. nem is túl drága.
ha az előző tulaj cigó akkor felejtős, mert azok álltalában rajoskodásból agyonhajtják a drágát. a kasznit nézd meg mert hiába készült centis kazánlemezből attól még néha rozsdásodik.
Ez olcsó ???
Ősmercisként (vagy 50 vergával a hátam mögött) én bizony sokallom.
Közel annyit eszik ,int egy ötszázas csak feleannyira megy.
Ebben nagyobb rációt látok:
Ezt rendbeszedni akár 2-3 kilót ráköltve is nagyobb fantázia.
Mellesleg ennyi pénzért én a 177 pacis dízelek közt mazsoláznék...
Jó vadászatot Maugli !
:))
Az irigység?:DDDDD Én leginkább ikarussal, néha néha bepattintom egy klimás volvoba is a kisseggem, mégritkábban 40+ éves veterán kék kocsikban állva utazom :P meg persze, ha egy nedves és izzadt testre fáj a fogam, akkor pedig combinóban élvezem a helyváltoztatás élményét. Mindezt 3850 kerek forintért ;D
Komolyrafordítva: ezeknek a merciknek pont nem ez a sufnituning a lényegük, de látom nem értesz. Nekem amúgy mindegy, vegyél csak ilyet, max oldalbahányom egy gyenge pillanatomban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!